Melyik ez az állat? Mi szimbolizálja a szerelmet?
Figyelt kérdés
A barátnömnek szeretném adni szülinapjára (egy nyakláncot amin egy szerelmet jelképezö állat van). De nem tudom melyik állat jelképezi ezt. Rengeteg oldalt végig böngésztem. Segítsetek. Linket küldjetek ha tudtok.
Köszi.
2019. aug. 16. 18:50
1/11 anonim válasza:
Leginkább a hattyú,mivel egész életre választ párt magának..
2/11 anonim válasza:
Galamb.
Mondjuk én inkább a kedvenc állatát választanám.
Vagy szív medált.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Ezt egy kapocsnak akarom kettonk kozott.
2019. aug. 16. 20:53
4/11 anonim válasza:
Nekem is galamb jutott eszembe. Feltétlenül állatot akarsz? Ha azt is, akkor csináltass egyedit ékszeresnél. Az sokkal kedvesebb.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy túl drága legyen. Ráadásul kettot akarok egyet neki egyet magamnak.
2019. aug. 16. 22:25
6/11 anonim válasza:
A szerelem jelkepe a kek madar.Nagyon szepen nezne ki ekszerkent is.
7/11 anonim válasza:
A szerelem jelkepe a kek madar. Nagyon szepen nezne ki ekszernek is
9/11 anonim válasza:
A kék madár a boldogság jelképe, nem a szerelemé.
Általában a galambokat párosítjak a szerelemmel, de szerintem elég hülyén nézne ki egy galambos nyaklánc. Pláne neked, már ha fiú vagy. Kette valaszthato szív, vagy egymásba illő puzzle jobb lenne
10/11 anonim válasza:
Döglégy , színes levakarhatatlan undorító csalódås .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!