Elmennétek így a ballagásra vagy nem?
A párom unokatestvérének a lánya ballag holnap. Én az unokatestvérével és a lánnyal talán 5 alkalommal ha találkoztam, akkor sem direktben velük, csak ott voltak családi rendezvényen. Igazából kicsit túlzásnak érzem, hogy egy gyakorlatilag vadidegen kontójára egyek-igyak. Persze a páromhoz tartozom, nyilván nem mondják azt, hogy nélkülem menjen, de valahogy nem érzem azt, hogy feltétlenül ott a helyem. Maximum azért, mert az meg hogy néz ki, hogy nélkülem megy.
(Évek óta együtt vagyunk egyébként, bár még nem vagyunk házasok, nem az aktuális dgópajtiként mennék, illetve akkor tudnám a választ a kérdésemre).
Arra is gondoltam, hogy csak az ünnepségre mennék, utána a kajálásra nem, de az lehet fura lenne.
9
Valóban nem nagy dolog elvégezni, de akkor is egy fontos mérföldkő az ember életében.
Elmentem.
Akik esetleg még olvassák: igen, meghívtak engem is természetesen. Mindent meg tudunk beszélni a párommal, azt mondta, rám bízza a döntést, de egyébként örült, hogy együtt mentünk végül. Nem arról van szó, hogy nem tartom magam a családja részének, még kedvelem is mondjuk a testvéreit, szüleit, csak én a saját tágabb családommal sem tartom különösebben a kapcsolatot, egyszerűen ilyen vagyok. Az unokatestvére családja nekem lényegében idegen (legalábbis eddig az volt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!