Mit adjak egy középiskolai ballagásra, ha a szüleitől már megkapja a legmenőbb ajándékot?
A barátom most fog ballagni, érettségizni.
A szüleitől egy amerikai körutat kap, összebeszéltek a legjobb barátjának a családjával és így kapják közösen. Tudom, hogy ennek nagyon fog örülni, de így kicsit azt érzem, hogy én bármit adok, az nem fogja megütni ezt a mércét.
Gondoltam én is utazásra, de az több okból off.
Anyagilag jól állnak, így annak nem sok értelmét látom, hogy megveszem mondjuk a kedvenc parfümjét, mert ugyanúgy megvehetné ő is magának. Szóval tárgyi ajándékot emiatt nem szeretnék adni.
Amikre gondoltam/gondoltunk anyukámmal:
-hajós oktatás, jogosítvány: kb. születése óta járnak hajózni, van is hajójuk és mindig mondja, hogy neki az lenne a ideális nyár, hogy júniusban elindulunk és a nyár végén jövünk haza... De jogosítványa még nincsen.
-tandemugrás
De szerintem egyik sem olyan hűha élmény, kellene valami jobb.
Szóval ha bárkinek van ötlete, vagy ha megosztaná velem, hogy neki mi volt a legmaradandóbb ajándéka, azért nagyon hálás lennék! :)
Szerintem a hajós jogosítvány egy olyan fiúnak, aki imádja a hajókat, vitorlásokat, meg úgy mindent, ami víz, tenger, óceán, annak találó. Csak nem annyira különleges, ezért érdeklődtem, hogy hátha valaki tanácsol olyat, ami ennél is jobb.
Nem vagyok egyáltalán szemtelen, de van 3 oldalnyi válasz, amiből jónéhány válasz totál felesleges, és leírni is kár volt őket. Nemhogy olvasni. Ráadásul nem hiszem, hogy velem van a fő probléma itt... A "buta, anyagias liba" mint válasz, teljesen normális, ugye?
Ezt a kamut 😁😁
Persze 16 évesen repkedhetsz szülő nélkül, de szállodába nem mehetsz.
Tájékozódj egy kicsit, mielőtt okoskodsz!!:)
Lehet repülni 18 alatt, szülők nélkül. Neked is jót tett volna, hátha kicsit nyitottabban állnál a világhoz.
Szállodai foglaláshoz pedig 18 felett kell lenni.
A repülőn való utazáshoz is szülői engedély kell.
Mindegy, holnap már suli van nem fogsz unatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!