Mennyi pénzt illik adni általános iskolai ballagasra?
Figyelt kérdés
Húgom idén ballag az általános iskolából. Mennyi pénzt illik neki adni? Vagy mit adjunk neki ajándékba?
Én már külön élek a férjemmel és a babánkkal. Szóval van önálló keresetünk.
2021. máj. 14. 19:37
1/10 anonim válasza:
Egy 10 ezrest talán, meg egy szép ballagó csokrot.
2/10 anonim válasza:
Nekem 10eseket adtak,valaki 2db 10-est elég lesz egy tizes.
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy csokor tökéletesen elég.
5/10 anonim válasza:
Nem tesónak, hanem unokahúgnak/umokaöccsöknek általános iskolai ballagáskor 30-30 ezret adtunk, érettségi után 50-et. A csokor árát is inkább megkapták (a lány osztálya adományként gyűjtötte).
6/10 anonim válasza:
10-től a csillagos égig, amennyit megengedhettek magatoknak, de ha csak egy 5-öst adtok szerintem abból se lesz sértődés, mellesleg a pénz mindig jobb mint az ajándék, azon azt vesz amit akar.
7/10 anonim válasza:
10 eleg, egy altalanos iskola elvegzese nem akkpra dolog.
8/10 anonim válasza:
Én adnék 20 ezret, és egy csokrot.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy 10.000-res vagy talán kevesebb és mikor majd középiskolából ballag akkor lehet 20.000, persze ha belefér
10/10 anonim válasza:
Most miert lettem lepntozva? Nehogymár egy altalanos iskolai ballagas akkora dolog legyen..legyen megünnepelve oke, kapjon 10- 20 ezret de ne essünk mar hanyatt tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!