Mit illik adni ballagásra?
Figyelt kérdés
Unokatesóm most nyolcadikos így idén fog ballagni. Mit kellene neki adnunk szerintetek?
Én három éve ballagtam. Szüleim megvették hozzá az öltönyt, nagyszüleimtől kaptam 1-1 tábla csokit, a többi rokonságtól pedig a ballagásra pár szál virágot (nem volt rendes csokor, így lett összerakva több részből). Ebből kiindulva én nem gondolnék nagy dologra, viszont azóta (főleg a jelenlegi osztálytársaimtól) sokszor hallottam, hogy 10-20 ezer Forintot, telefont, sőt valaki laptopot kapott ballagásra. Így viszont most bajban vagyok, mert nem tudom hogy mégis mit kellene adnom...
2018. ápr. 13. 12:44
1/5 anonim válasza:
Eszembe nem jutna 8-os ballagásra telefont/laptopot venni... Az Általános iskolát járta ki. Csoki, virág, könyv, esetleg egy közös családi program. Ennyi!
2/5 anonim válasza:
Szerintem sem kell olyan nagy valami elég egy könyv,csoki,virág,vagy valami olcsóbb szép ékszer amit szeret vagy valami dísz..
Stb..
4/5 anonim válasza:
Nem értem, miert kellene ekkora felhajtást csinalni egy áltolános iskolai ballagás körül(laptop, telefon, stb.) Virág, csoki, vagy desszert, esetleg könyv(bar tudom, hogy ez egyre kevésbé divat, sajnos).
5/5 anonim válasza:
az általános iskolát elvégezni nem érdem, keveseknek kihívás. ezért max valami jelképeset adnék, "útravalót", mint pl könyv, toll (parker pl) vagy filofax (vagyis valami olcsóbb verziója)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!