Miért fújják fel az emberek az anyáknapját ennyire, egyáltalán miért jó?
Te hálátlan! Nekem mindig megható az anyák napja. Amikor eszembe jut ahogy kisiskolás koromban esténként ütötte a fejem az öklével ha hibásan olvastam vagy amikor csak kétnaponta kaptam enni mert konyhaszekrényre gyűjtött. Elérzékenyülök ha rá gondolok.
Lehetne apák napja is. Ó azok a szép emlékek. Amikor minden harmadik karácsonyra kaptam egy ezer forintos legót és soha nem felejtette el megjegyezni az apám hogy nem érdemled meg de nesze! Könnybe lábadt még a lábam is.
A világ rosszabbik felén örülhet egy gyerek ha kap néhány rizsszemet naponta. Ti meg dőzsöltök! Hálátlanok!
"mindent megkapok,amire szuksegem van,amikor kell"
Es azt ki a jo Isten finanszirozza ha nem valamelyik szulod??Es nem,nagyon nem kutya kotelessege teged felnevelni.Adhatott volna arva hazba,neveloszulokhoz.Vagy eheztethetett volna,verhetett volna,es semmit nem adhatott volna meg neked!
Oszinten sajnalom anyukad.Lehet jobb lett volna az abortusz...
Szerintem meg valójában minden napnak Anyáknapjának, Nőnapnak, Férfinapnak(persze tudom ilyen nincs), Születésnapnak, Névnapnak, Karácsonynak stb. kellene lennie. Mert attól, hogy valaki kitalálta, és naptár szerint elhelyezte ezeket az ünnepeket, attól még mi EMBEREK minden nap felelősséggel tartozunk a tetteinkel, mert minden nap egymás mellett élünk. Minden egyes nap embrszámba kellene vennünk egymást, de mégsem ez történik.
Na de semmi baj, mert ha jönnek ezek a napok (amik a legnagyobb szemétládáknak kedveznek leginkább), akkor hiába egy nagy gennyláda, az illető, hiába egy kis féreg, mert ha Karácsonykor, Nőknapján, Anyáknapján szépen illedelmesen köszöntőket mondanak és ajándékokat adnak, akkor ők lesznek a legeslegjobb emberek.
Nem általánosítani szeretnék ezzel, de ez is egy Igazság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!