Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Miért fújják fel az emberek...

Miért fújják fel az emberek az anyáknapját ennyire, egyáltalán miért jó?

Figyelt kérdés
Ugyan olyan nap mint a többi, nem èn akartam hogy megszüljenek. Èn úgy vagyok vele hogy az már règen roszz ha valaki csak azèrt ajándèkoz mert anyák napja van ès nem azèrt mert szereti a szüleit.

2017. máj. 5. 18:00
1 2
 11/16 Carragher_x ***** válasza:
86%
Ezen a perióduson sztem rengeteg fiatal átmegy. Te is ki fogod nőni. Ahogy tapasztalatokat szerzel, saját kötelékeket alakítasz ki, rá fogsz jönni, hogy az ünnepek nagyon hasznos dolgok, már csak azért is, mert nagyon erős kulturális kapocsként működik a számodra vmilyen szinten fontos emberek között. És nem, nem lehet minden nap ünnep, mint ahogy nem is lehetsz az öröm állapotában 0/24-ben:)
2017. máj. 6. 02:48
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Mert szeretik az édesanyjukat, és szeretnék megköszönni azt a szeretetet amit tőle kaptak az életük során. Ha te nem kaptál ne köszönd meg, egyébként meg jó nagy suttyó vagy, hogy egyáltalán ez eszedbe jut. Még hogy nem te akartál megszületni! Ugorj le anyák napján egy jó magas épület tetejéről, gazdagodni fog a világ.
2017. máj. 6. 07:09
 13/16 anonim válasza:
53%

Te hálátlan! Nekem mindig megható az anyák napja. Amikor eszembe jut ahogy kisiskolás koromban esténként ütötte a fejem az öklével ha hibásan olvastam vagy amikor csak kétnaponta kaptam enni mert konyhaszekrényre gyűjtött. Elérzékenyülök ha rá gondolok.

Lehetne apák napja is. Ó azok a szép emlékek. Amikor minden harmadik karácsonyra kaptam egy ezer forintos legót és soha nem felejtette el megjegyezni az apám hogy nem érdemled meg de nesze! Könnybe lábadt még a lábam is.

A világ rosszabbik felén örülhet egy gyerek ha kap néhány rizsszemet naponta. Ti meg dőzsöltök! Hálátlanok!

2017. máj. 7. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

"mindent megkapok,amire szuksegem van,amikor kell"

Es azt ki a jo Isten finanszirozza ha nem valamelyik szulod??Es nem,nagyon nem kutya kotelessege teged felnevelni.Adhatott volna arva hazba,neveloszulokhoz.Vagy eheztethetett volna,verhetett volna,es semmit nem adhatott volna meg neked!

Oszinten sajnalom anyukad.Lehet jobb lett volna az abortusz...

2017. máj. 7. 22:30
 15/16 anonim válasza:

Szerintem meg valójában minden napnak Anyáknapjának, Nőnapnak, Férfinapnak(persze tudom ilyen nincs), Születésnapnak, Névnapnak, Karácsonynak stb. kellene lennie. Mert attól, hogy valaki kitalálta, és naptár szerint elhelyezte ezeket az ünnepeket, attól még mi EMBEREK minden nap felelősséggel tartozunk a tetteinkel, mert minden nap egymás mellett élünk. Minden egyes nap embrszámba kellene vennünk egymást, de mégsem ez történik.

Na de semmi baj, mert ha jönnek ezek a napok (amik a legnagyobb szemétládáknak kedveznek leginkább), akkor hiába egy nagy gennyláda, az illető, hiába egy kis féreg, mert ha Karácsonykor, Nőknapján, Anyáknapján szépen illedelmesen köszöntőket mondanak és ajándékokat adnak, akkor ők lesznek a legeslegjobb emberek.

Nem általánosítani szeretnék ezzel, de ez is egy Igazság szerintem.

2017. máj. 7. 23:38
 16/16 anonim válasza:
Egyáltalán nincs felfújva, esetleg csak annyira, amennyire kell, szerintem. Én szívesen felköszöntöm édesanyámat anyák napján. Én úgy gondolom, hogy inkább a nőnap van felfújva, de az nagyon! Azon is felköszöntöm édesanyámat, de amikor a suliban arra kényszerítenek, hogy a fiú osztálytársaimmal együtt köszöntsem fel a lány osztálytársaimat, meg a tanárnőimet, az már túlzás!
2017. máj. 8. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!