Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Ez jó ajándék lenne anyukámnak?

Ez jó ajándék lenne anyukámnak?

Figyelt kérdés

Ha kis cetlikre idézeteket írnék és minden nap kíhúzhatna egyet egy kis üvegből. Az interneten keresek anya-lánya idézetek és olyanokat ami a családról szól.

Ez így jó?

Most volt a névnapja is ezért nincs most pénzem "rendes" ajándékot venni. De lehet hogy ennek jobban örülne nem? Van tőlünk nem messze egy kézműves bolt ott lehet ilyen szép üveget venni, annyi pénzt meg csak összekaparok apróból😃

És mennyi idézetet írjak? Csak mert egy évre elegendőt nem hiszem hogy találok de mondjuk ha írok százat?

2017. márc. 26. 15:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, szerintem olyan 20-at, 30-at csinálok, amennyi szépen belefér az üvegbe:)
2017. márc. 26. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
57%

Az üzenetek közé tegyél be olyat, amit kérhet Tőled.

Pl.

- hétvégén takarítok

- elmegyek veled sétálni

- megmasszírozom a lábad

- kiszedem a szemöldököd

- a héten minden nap leviszem a szemetet

stb

2017. márc. 27. 09:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, de ilyet nem szeretnék, mert ez nálunk alapból így van. Alapból sokat segítek itthon.
2017. márc. 27. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
37%
Igen, annyit, ahány éves.
2017. márc. 27. 16:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ötlet. Hajrá! :)
2017. ápr. 1. 22:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2017. ápr. 2. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon jó. Esetleg egy szál virágot mellé,vagy ha van közeletekben orgona és kivan nyílva,akkor egy csokor orgonát. Az tipikus anyák napi virág,nekem anélkül nincs is anyák napja. És nem kerül semmibe.
2017. ápr. 5. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!