Ez jó ajándék lenne anyukámnak?
Ha kis cetlikre idézeteket írnék és minden nap kíhúzhatna egyet egy kis üvegből. Az interneten keresek anya-lánya idézetek és olyanokat ami a családról szól.
Ez így jó?
Most volt a névnapja is ezért nincs most pénzem "rendes" ajándékot venni. De lehet hogy ennek jobban örülne nem? Van tőlünk nem messze egy kézműves bolt ott lehet ilyen szép üveget venni, annyi pénzt meg csak összekaparok apróból😃
És mennyi idézetet írjak? Csak mert egy évre elegendőt nem hiszem hogy találok de mondjuk ha írok százat?
Szerintem jó lesz. Használhatsz különböző színű papírokat és összehajtás helyett feltekerheted a cetliket, jobban néz ki.
Pl.:
Huu ez jó ötlet, akkor teszek bele ilyen pici csokikat, csak nehogy összenyomja a papírt :D
Te mennyire örültél neki utolsó?
És mennyi volt benne kb?
Az a baj nagyon régen volt tizenvalahány éve és nem emlékszem minden részletre pontosan. Asszem úgy volt, hogy egy sima doboz volt, de volt benne ilyen csomagolóanyag. Sok kis papírcsík, mint a húsvéti fészkek amik ilyen kis hosszúkás papírkákból vannak, nem tudom mennyire érthető így :D
Na szóval tele volt egy doboz ezzel a "fészek" anyaggal és ebben voltak asszem összetekerve a kis cetlik, összehengergetve. Van ez a celebration csoki, tudod ami hasonló mint a szaloncukor csak Mars, Dove, Milkyway meg ilyen márkákból van. Én azt ajánlom. Esetleg hozzájuk tűzni a cetliket és úgy egyszerűbb.
Elég ötletesnek tartottam, meg mivel személyes üzenetek voltak a cetlin, így eredeti is volt.
Köszönőm szépen, azt hiszem most már kitaláltam hogy lesz :D
Veszek egy átlátszó üveget és színes lapokra ráírom az idézeteket. Szépen összecsavarom úgy ahogy az első válaszoló képen van és rátűzöm valahogy egy csokira. Én is olyan csokira gondoltam :D
Aztán szépen beleteszem az üvegbe és egy sima fehér cetlire írom rá, hogy hogy kell "használni".
Köszönöm a válaszokat😊
Azért nem szeretnék személyes üzeneteket ráírni, mert a kézügyességemmel és a kreatívitásommal bajok vannak :D
De ez így tetszene nektek?
Nekem tetszene, szerintem tök jó ötlet!
Csak ne legyen túl sok idézet, én maximum egy havit csinálnék, de lehet, hogy 10-15 is elég. Vagy megnézed, hogy hány darab csoki van egy csomagban, és annyit csinálsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!