Anyáknapján a nagymamákat is fel kell köszönteni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 20:09
1/10 anonim válasza:
Ahogy minden évben, nem, nem kell. Ahogy az anyukákat sem. Csak ajánlott.
3/10 anonim válasza:
Mivel a szüleidnek is vannak szülei, ezért igen.
4/10 anonim válasza:
Én mindig csak a saját anyámat "köszöntöttem fel", nekem erről szól.
6/10 anonim válasza:
Ha "kell", akkor nem jó. Szívből jön, vagy nem jön.
Ahány ház, annyi szokás. Van, aki a nagyit is felköszönti, kisebb korában meghívják az ovis, sulis ünnepségre, rajzol neki. Van, ahol csak anyukát, és anyuka köszönti fel a saját anyukáját.
7/10 anonim válasza:
Benne van a nevében. Akinek az anyja annak igen.
Nem nagyanyák napja.
8/10 anonim válasza:
Van ahol szokás, van ahol nem. Mindenkinek szíve joga eldönteni.
9/10 anonim válasza:
Igen,illik,mert a nagymama is anya.Ha a nagymama nem lenne anya,akkor nem lenne kit felköszöntened anyák napján!
10/10 anonim válasza:
Én fel szoktam a nagymamámat is,illik ilyenkor őt is felköszönteni,főleg ha jó kapcsolatban vagytok. Én még a keresztanyámat is felköszöntöm ilyenkor,mert olyan mintha a második anyám lenne. A testvérem az ő keresztanyját nem szokta,mert róla ez nem mondható el. Életében kb háromszor ha látta. Őt nyilván nem köszönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!