Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Csak az a jó anya, akit...

Csak az a jó anya, akit elárasztanak a gyerekei a facen hálálkodó, megható üzenetekkel, képekkel?

Figyelt kérdés
Mert én nem kapok ilyet, és kicsit már zavar.A gyerekeim felnőttek, 26, 23 évesek, de sose küldözgettek nekem nyilvánosan ilyeneket.Esetleg üzenetben ha távol voltak egy képet, egy szál virágot..
2016. máj. 1. 15:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem feltétlen, nem lehet mindenki olyan emocionális, ettől függetlenül biztos szeretnek téged.
2016. máj. 1. 16:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon elkeserít, hogy a hülye fészbúk hány embert dönt így lelki nyomorba :/

Mert bezzeg a másik kap köszöntést, bezzeg ő boldog, ő megy ide oda, van párja,gyereke, munkája...

Nem, nem csak az a jó anya, aki...

Lehet azoknak az anyukáknak nem jutott személyes köszöntés, akik faszen kaptak, és ők meg azt irigylik, akit személyesen köszöntenek.

2016. máj. 1. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát, ha zavar, akkor annak oka van, és ez nem az, hogy mások ott köszöntik fel a szülőt.
2016. máj. 1. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyilvánosan szerintem gáz, nekem az jut róla eszembe, amikor a tinik a villamoson kb. egymás seggéig dugják le a nyelvüket.
2016. máj. 1. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:

UGYAN MÁR! Személyesen ismerek egy anyukát aki a facen ölelkezős, puszilos képeket rak fel amin a lányával együtt vannak, a lánya is ír egy verset anyák napjára, holott a valóságban ölik egymást. Annyira, hogy tegnap a 14 éves lánya torkaszakadtából ordított az anyjával, lehordva mindenféle qrv..nak, az anyja fel is pofozta.. Az anyja se különb, mert ő a másik aki cifrább ordenáré stílusban tudja a lányát elhordani mindennek. De a facen ők a tökéletesek. Néha olyan kedvem lenne ilyenkor odaírni, hogy.."de nagy a boldogság, pedig tegnap még ribit ordítottatok egymás arcába".. Vagy "drága, ha ennyire szereted, akkor miért köpted le a múltkor anyádat/ lányodat??"

Szóval a facen a fele ember nagy hazug..

2016. máj. 1. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
fészbuk - a jelentéktelenek oldala
2016. máj. 3. 09:52
 7/11 anonim válasza:

Igen csak az a jo anya akinek van facebook ja és a gyerekei el árasztják....

pffff ostoba liba NEM mert az ingyen bérmentve van nem kell vele dolgozni ha viszont egy rajzot vagy egy szál virágot vagy akármi amivel dolgozott a gyereked tehát veszi a fáradtságot érted............................................................................................................................

2017. máj. 6. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Tudod ki az

ostoba liba

Hulye picxa,korban anyad lehetnek..

Felteszek egy kerdestkerdest,es normalis valasz helyett sertegetest kapok...huzz el innen.

2017. máj. 6. 17:51
 9/11 anonim válasza:
Kaptál választ vilma meg is érdemled ha saját magadban nem bízol de még a gyerekeidbesem nem tudom elviselni az ilyen embereket gyerek nevelésben nincs kétségbe esés mellesleg öregebb vagyok mint gondolnád magam is gyereket nevelek 3 ból 2 már felnőtt sikeresen éretségiztek ezt azzal érték el hogy mind kettőnk határozott szülő ezt tanulták örökölték mind a kettőnktől egyikünksem ért rá arra hogy siránkozzon vajon jó szülő e pontosan attól válnak a mai gyerekek rossz felnőtté emlékezz csak vissza mit hogyan neveltek minket vagy a szüleinket ( üdvözlöm frédit)
2017. máj. 7. 05:47
 10/11 anonim válasza:
Ha esetleg nem lenne elég ne csodálkozz ha nem keresnek talán valamit nem jól csináltál vagy csinálsz mint mondtam nincs kétségbe esés siránkozás hejett ismerdbe a hibáid és ülj le a gyerekeiddel beszélni miért viselkednek veled úgy ahogy SZEDD ÖSSZE MAGAD EZ AZ ÉLET.
2017. máj. 7. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!