Már egy hónapja készülök erre a napra. Készíttetem egy kristály kulcstartót amibe egy kép az anyukámról, a két tesómról és rólam van bele "gravíroztatva". Dobozkát is díszítettem mellé. De nem tudom hogy ez elég e vagy kellene mellé föznöm is. Elég kritikus és soha semmi nem jó neki. Nem számítok töle sokra de ennek ellenére mégis szeretném ha az a nap különleges lenne számára. A tesóim nem szoktak ilyenekkel foglakozni úgyhogy úgy néz ki nem is fognak neki adni semmit. Szerintetek megéri még többet készülni vagy ennyi elég ?
Annak, hogy vagy neki:) de egy virág is jó, csokival:)
2016. ápr. 25. 18:42
2/9 anonim válasza:
Hát legyen szép rendbe a lakás, neki ne kelljen már aznap semmit csinálni, meg igen, megfőzheted te az ebédet, biztos örülni fog.. :D (Az enyém egy szál neki költött versnek is nagyon örül, vagy ha éneklünk neki valamit :)
2016. ápr. 25. 19:23
3/9 anonim válasza:
1-eske és ha cukros? Amúgy szerintem bőven elég.
2016. ápr. 25. 19:41
4/9 anonim válasza:
Szerintem azért "kritikus" mert csak tőled kap valamit. Vedd rá a testvéreidet, hogy készítsenek neki valami kis apróságot. Gyereknapra biztosan ők is kapnak valamit az anyjuktól, ez oda-vissza alapon működik, nincs olyan, hogy ők nem adnak semmit az anyjuknak Anyák napján...
Egyébként a legszebb és legértékesebb ajándékok kézzel készülnek, szerintem ennyi bőven elég lesz. :)
2016. ápr. 25. 19:45
5/9 A kérdező kommentje:
Egyedül én vagyok rá képes hogy kézzel készített dolgot adjak. A születésnapjára lerajzoltam valamint albumot készítettem neki az eddigi életéröl. A tesóim egyáltalán nem segítettek benne és nem is adtak neki semmit, pedig kerek évszámot ünnepelt. A gyereknapot nem ünnepeljük...
Öcsém 13, húgom 15, én 17L
2016. ápr. 25. 19:51
6/9 anonim válasza:
Szóval te vagy a legidősebb! Akkor vond be a kisebbeket is! Az úgy tényleg elég rosszul jön ki, ha csak te csinálsz valamit, szerintem a testvéreid is szívesen adnának, csak nincs ötletük, nem tudnak mit csinálni. Közösen főzzetek valamit, vagy énekeljetek neki, vagy ha csinálsz valamit, kakor vond be őket is...
2016. ápr. 25. 19:56
7/9 anonim válasza:
szerintem ennyi eleg lesz, amit leirtal. ha akarsz, fozhetsz is esetleg , vagy kitakarithattok a tesoiddal kozosen. de mar ennek is biztos " elegnek kell lennie".
off: gyereknap egy jo nagy hulyeseg :D mi sose unnepeltuk, es megis felnottem, imadom a szuleim
2016. ápr. 25. 20:15
8/9 anonim válasza:
Nem arról van szó, én is felnőttem, mégis ünnepeltük. "Ahány ház, annyi szokás." Nem tudhattam, hogy ünneplik-e vagy sem...
2016. ápr. 25. 23:47
9/9 anonim válasza:
power point,a legjobb edesanyanak bogre parna kulcstarto vagy fakanal polomagnes stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!