Ez az ajándék nem túl kevés?
Figyelt kérdés
Tudom, millió anyák napi ajándékozós kérdés van, de én nem ajándékötleteket szeretnék, csak megtudni, hogy amit kitaláltam ajándék nem e túl kevés.
Tehát: egy saját készítésű könyvjelző, saját kis pár soros versikével rajta, egy cserepes virág, valamint segítek neki ebédet főzni. Ez elég lesz? Tudom nem valami különleges, de már minden jobb ötletem előttem az előző években.
2016. ápr. 30. 08:16
1/5 anonim válasza:
Persze hogy elég. Az anyukád nem az értéket és a mennyiséget fogja figyelembe venni, hanem hogy egyáltalán gondoltál rá és megajándékoztad.
2/5 anonim válasza:
Igaza van az elottem szolonak. Szerintem boven eleg. Mas csak egy viragot ad. Te pedig sokkal tobbet adsz neki. Te torodsz vele. Nagyon fog neki orulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. ápr. 30. 11:35
4/5 anonim válasza:
Semmilyen ajándék nem kevés. Sok anyának már az is elég (lenne), ha a gyereke felhívná telefonon, vagy vinne neki egy szál útszélén szedett orgonát. Ami már elvirágzott, de kit érdekelne.A gesztus a fontos...
5/5 anonim válasza:
Azert nem minden anya gondolja igy,remelem az enyemnek is fog tetszeni amit adok neki,bar őt ismerve nem hiszem,pedig törekedtem elegge:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!