Mit csináljak anyának anyáknapjára?
Figyelt kérdés
Nincs semmi pénzem ezért csinálni szeretnék neki valamit.
10/L
2016. ápr. 25. 12:53
1/5 anonim válasza:
egy színes a4-es lapot félbehajtasz, körberajzolod rá a kezed, úgy hogy a mutató és hüvelykujjad a hajtott fél szélénél legyen, kivágod, de a hüvelyk és mutató ujjad végénél nem vágod el, kihajtod, így kapsz 2 kezet, ami egy szívet formál. rá írod hogy anya, a másikra meg a dátumot. hurkapálcára rakod celluxal, és egy kaspóba szúrod.
2/5 anonim válasza:
hátha így érthetőbb, ha látod is :)
3/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi.még csinálom ezt rajzoltam neki csináltam ilyen bármikor beváltható kuponokat hogy segítek ebben és abban LEHET hogy veszünk apával közösen neki egy virágot.ennyi elég szerinted?
2016. ápr. 25. 16:07
4/5 anonim válasza:
persze, szerintem bárminek örülni fog, ha tőled kapja :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ok köszi.
2016. ápr. 26. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!