Mit adhatnék anyának anyák napjára?
Figyelt kérdés
Nagyon kulonleges dolgot szeretnek adni de nincs otletem ! Eddig mar bevettettem minden kulonleges trukkot es nagyon orult neki ambar most kifogytam ! Kis segítséget szeretnék kérni!2016. ápr. 16. 15:42
1/12 anonim válasza:
Ha nagyon különleges dolgot szeretnél, akkor abban pont nem idegenek tudnak segíteni, hanem azok, akik ismerik édesanyádat.
2/12 anonim válasza:
Én egyik évben azt csináltam, hogy befőttesüvegbe írtam 52 kis cetlire dolgokat: mit szeretek benne, miért vagyok hálás, néhány szép emléket, aranyköpéseket meg ilyeneket. És minden vasárnap húzott egy cetlit. Én ezt a neten találtam, ott 362 cetlivel volt, hogy minden nap húzzon. De annyit nem tudtam összeírni, meg későn is találtam meg. De szerintem ez egy nagyon jó ötlet.
3/12 anonim válasza:
Vaed teritett asztallal, es fozz finom vacsorat.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. ápr. 16. 21:26
5/12 anonim válasza:
Míg élt, rajzoltam neki, esetleg apa segítségével sütöttem valamit - szerencsére értékelte a szándékot :)
13 éve viszont csak virágot viszek "neki", és este mécsest gyújtok.
6/12 anonim válasza:
én tavaly egy hogömböt adtam amiben volt egy kép a családrol :) sok szerencsét !
7/12 anonim válasza:
Írhatnál neki egy verset esetleg a családotokról vagy attól, hogy mi mindent köszönhetsz neki :)
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a sok sok tippet!
2016. ápr. 19. 22:19
9/12 anonim válasza:
Szerintem válogasd ki az összes vicces közös képeiteket és kereteszted be .. szerintem nagyon örülne neki
10/12 anonim válasza:
én párnát kötök neki, remélem kész lesz. Szép babarózsaszín és csillogós kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!