Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Mit adhatnék anyának anyák...

Mit adhatnék anyának anyák napjára?

Figyelt kérdés
Nagyon kulonleges dolgot szeretnek adni de nincs otletem ! Eddig mar bevettettem minden kulonleges trukkot es nagyon orult neki ambar most kifogytam ! Kis segítséget szeretnék kérni!

2016. ápr. 16. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nagyon különleges dolgot szeretnél, akkor abban pont nem idegenek tudnak segíteni, hanem azok, akik ismerik édesanyádat.
2016. ápr. 16. 18:50
 2/12 anonim válasza:
Én egyik évben azt csináltam, hogy befőttesüvegbe írtam 52 kis cetlire dolgokat: mit szeretek benne, miért vagyok hálás, néhány szép emléket, aranyköpéseket meg ilyeneket. És minden vasárnap húzott egy cetlit. Én ezt a neten találtam, ott 362 cetlivel volt, hogy minden nap húzzon. De annyit nem tudtam összeírni, meg későn is találtam meg. De szerintem ez egy nagyon jó ötlet.
2016. ápr. 16. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Vaed teritett asztallal, es fozz finom vacsorat.
2016. ápr. 16. 21:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. ápr. 16. 21:26
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Míg élt, rajzoltam neki, esetleg apa segítségével sütöttem valamit - szerencsére értékelte a szándékot :)

13 éve viszont csak virágot viszek "neki", és este mécsest gyújtok.

2016. ápr. 16. 23:06
 6/12 anonim válasza:
én tavaly egy hogömböt adtam amiben volt egy kép a családrol :) sok szerencsét !
2016. ápr. 17. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Írhatnál neki egy verset esetleg a családotokról vagy attól, hogy mi mindent köszönhetsz neki :)
2016. ápr. 17. 08:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a sok sok tippet!
2016. ápr. 19. 22:19
 9/12 anonim válasza:
Szerintem válogasd ki az összes vicces közös képeiteket és kereteszted be .. szerintem nagyon örülne neki
2016. ápr. 20. 09:51
 10/12 anonim válasza:
én párnát kötök neki, remélem kész lesz. Szép babarózsaszín és csillogós kicsit :)
2016. ápr. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!