Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Ciki hogy csak ennyit adtam?

Ciki hogy csak ennyit adtam?

Figyelt kérdés
anyának egy oreos milkát adtam és megnyomkodom majd este mert azt szereti. én nagyon kevésnek érzem.. mit csinálhatnék még? koszonom. amugy szerintetek is kevés?
2015. máj. 3. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez számomra furcsa, Szerinted hány éves kortól lehet egy fiataltól elvárni azt hogy önnállóan vegyen egy szál virágot! Az idén direkt próbára tette a férjem hogy vesz-e virágot. Eddig mindig az apja hozott és azzal köszöntött fel! Akkor a férjem hibázott????
2015. máj. 3. 23:21
 12/12 anonim válasza:
Még jó hogy a férjed hibázott ha annyi esze sincs hogy neked vegyen egy csokor virágot! Vagy ilyen szolgalelkű nő vagy aki azért is bocsánatot kér az "urától" ha levegőt vesz, és ezért véded vememensen a semmirekellőséget ?
2015. máj. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!