Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Milyen ötletet tudnátok adni...

Milyen ötletet tudnátok adni anyák napjára?

Figyelt kérdés

11 éves kislány vagyok! Nagyon szeretem anyát, de nem tudom mit csináljak vele és közeleg az anyák napja!

Eddig ezek az ötletek:

Rózsa

képeslap

mondok verset

csoki

Milyen ajándékot tudnátok ajánlani?

#Anyák_napja
2015. ápr. 27. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Origami rózsa csokor

https://www.youtube.com/watch?v=RWybarjPE1Q

Hurkapálcikára tűzd fel őket, selyempapírba csomagold be és kész. :)

2015. ápr. 27. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a legtöbb édesanya annak örül a legjobban, ha valamilyen saját készítésű, szép dolgot ad neki a gyermeke. :) Mivel én messze élek már édesanyámtól így én képeslapot küldtem neki, és beleírtam egy szép verset. Készíthetsz te is képeslapot saját kezűleg.

Egy-két ötlet:

- [link]

- [link]

- [link]

Ha van rá kereted, akkor vegyél neki egy szép virágot (mondjuk a kedvencét) és mellé mondj egy verset, amit megtanulsz. Biztosan nagyon örülni fog neki! :)

Anyák napi versek:

[link]

2015. ápr. 27. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 29. 02:40
 4/4 horbeni ***** válasza:
valamivel otthon is kedveskedhetsz neki pl. reggelit készítesz, kiviszed a szemetet, elmosogatsz stb.
2015. ápr. 30. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!