Anyák napjára milyen kreatív ajándékötleteket tudtok?
Két mamám és anyukám számára szeretnék készíteni valamit, lehetőleg valami olcsót/olcsón beszerezhetőt,mert tudom hogy ezeknek örülnének :)
Köszi a válaszokat, bár tudom hogy még messze az ünnep, de nem az utolsó pillanatban szeretném elkészíteni =D
Köszönöm az ötleteket!
Esetleg valami könnyű süti recept?
Készíts neki egy dobozt. Vágd szét az oldalait, hogy amikor kinyitja akkor azok ledőljenek. Díszítsd ki a belsejét képekkel akár szövegekkel. Attól függ mekkora a doboz mérete, de akár kartonpapírból tehetsz bele néhány plusz oldalt, úgy hogy az egyik oldal elé, a tövénél megragasztod. Azokat is díszítsd ki, tegyél rá rólatok képeket. Ám de most jön a lényeg. A dobozka belseje. Oda kreativitásod szerint azt rakhatsz amit csak gondolsz.
Tipp1: ha anyukád édes szájú akkor tehetsz neki a kedvenc csokijaiból. Vagy bármi más rágcsát.
Tipp2: tegyél bele borítékokat, pl.: 'Nyisd ki ha szomorú vagy.' és akkor tegyél bele valami olyat amitől felvidul. Szóval ilyesmiket.
Ötlet2: Gyűjts össze néhány olyan dolgot, amit szeretsz anyukádban. Hobby boltban be tudsz szerezni fából készült zsebkendő tartót, de az is jó, ha azt a dobozt használod fel, amit még otthonra vettetek. Az utóbbi esetben viszont le kéne fedni ragasztóval és újságpapírral, hogy tartós legyen. Ragasszátok ezt a dobozt tele fényképekkel, vagy ha jobban tetszik, akkor írj/rajzolj rá. A lényeg hogy szépen ki legyen díszítve. Majd papírokra, írd rá mind azt, amit összegyűjtöttél. Pl.: Azért szeretlek, mert életet adtál nekem. Bár ennél sokkal szebbeket is írhatsz. Írj minél többet, majd pedig tedd bele ebbe a dobozkába.
Én ezt anyukámnak a születésnapjára adtam 68 papírka volt benne és hatalmas sikere volt. :)
Ötlet3: Ha játszol valamilyen hangszeren vagy szeretsz énekelni akkor ha írni nem is tudsz, neten kereshetsz valamit amit elénekelsz neki.
vagy
Ha van hozzá tehetséged, írj verset.
vagy
Készíts egy videót youtoube-ra, hasonló olyan miért szeretlek videó. Több videós is csinált ilyen félét
Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=HWecMTncjUs
de ha nem szeretnéd youtubera, csak simán lementheted gépre, és onnan mutatod meg neki.
#előző válaszoló vagyok
Ha sütit szeretnél, úgy talán még egy picit feldobhatod, ha teszel bele valami üzenetet, amolyan szerencsesüti féleség. Ehhez viszont mindenképp mielőtt a papírt belesütöd a sütibe, fedd le valami speciális átlátszó papírral... Ha nincs ilyened akkor a cellux is jó megoldás. Csak figyelj rá hogy alaposan le fedd az egészet, hogy a papír ne ázzon szét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!