Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Nagyon nyomós lenne, ha anyák...

Nagyon nyomós lenne, ha anyák napján felköszönteném a kedvenc tanáromat?

Figyelt kérdés

Olyan nekem, mintha a második anyám lenne. Idén elég sok lelki problémám volt, és nagyon sokat segített nekem. Nagyon szeretem őt és szeretném felköszönteni, de nem tudom, hogy ez nagyon nyomulás lenne-e.

18/l

2015. ápr. 13. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudod mit jelent aza szó hogy: ANYA. .?
2015. ápr. 14. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jobb lenne, ha év végén fejeznéd ki a háládat: írjál neki, köszönetet, és valami szép könyvet, vagy édességet adj. Jó dolog kifejezni a hálát, és nem kell egy másik ünnepre rátenni ezt, akármikor is adhatod, leírva a köszönetet a segítségéért.
2015. ápr. 14. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is voltam már hasonló helyzetben.És tényleg ne anyák napján köszöntsd fel!Ha ez neked ennyire fontos max.mikor ketten vagytok mondd neki hogy boldog anyák napját vagy írd meg neki üziben.Egy zavarba hoznád,kettő lenne is híretek és a többiek ettől kezdve lehet különcként kezelnének és azt gondolnák nyalis vagy.Szóval ne tedd!

Van erre elég alkalom.Névnap,születésnap,karácsony,pedagógusnap,tanévzáró stb.Ill.minden ok,alkalom nélkül is kifejezheted a háládat.

Még egy jó tanács! Ha adsz neki valamit ne mások előtt tedd! Még más tanár se lássa! Hiszen lehet ettől kezdve megbélyegzed magad mások előtt!

Voltam már ilyen helyzetben! Ha kiderül hogy te ennyire szereted a tanárnődet még nagyon ciki helyzetekbe,pletykákba keveredhetsz!

20/L

2015. ápr. 14. 17:34
 14/15 mi a fene ***** válasza:
INKÁBB MÁSKOR nekem is ez a véleményem. évvége, évzáró, ped. nap.
2015. ápr. 15. 16:41
 15/15 anonim válasza:
Szerintem ne. De te tudod. Én csak azt tudom,hogy anyunak is volt egy ilyen diákja, de a végén már nagyon utálta amikor napi szinten hívta fel a kocsmákból meg ilyenek..
2015. ápr. 17. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!