Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adhatnék a barátomnak? 19...

Mit adhatnék a barátomnak? 19 éves lesz, fogtechnikusnak készül, nem érdekli különösebben egy sportág sem, nincs kedvenc zenekara.

Figyelt kérdés

Persze szeret lolozni, wowozni, de különösebb hobbija nincs.

Most tanul vezetni.

Állandóan késik mindenhonnan.

Fogtechnikusi suliba adta be a jelentkezését.

Egy és negyed éve vagyunk együtt.

Eddig kapott már: pólót, amire én magam varrtam a mintát, egy plüssmajmot amit én varrtam, szív alakú saját készítésű sütit kétszer, közös képet saját magam által készített keretben (tavalyi szülinapjára).

Amikre gondoltam: Óra, amiben a számok összevissza vannak, és az van oda írva, hogy "Nem számít, úgyis el fogok késni..." (én csinálnám) és hozzá egy csomó fogsor alakú gumicukor.

Vagy lehet akár valami "élmény" is, csak amiket eddig találtam, az elég drága.

kb. 5000 forintom van az ajándékra..

Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

17L

2015. febr. 21. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

"szeret lolozni, wowozni, de különösebb hobbija nincs"

"Állandóan késik mindenhonnan"

Hát ez aztán valós társadalmunk mintapéldánya. Akkor vegyél egy csipogót neki, hogy ne késsen el.

2015. febr. 21. 20:02
 2/3 anonim válasza:

Az az órás balhé nekem tetszik :DD én örülnék neki, lehet vele vagizni, bárkit megnevettetne, aki így elsőre ránézne.

Ötletes :)

21f

2015. febr. 22. 00:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobbat érdemelsz nála.
2015. febr. 22. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!