Anyák napjára ajándék ötletek?
Olvasgattam itt az előbb egy kicsit, de nagyon megfelellőt nem találtam.:/ Olyanokat találtam, hogy pl.egy együtt töltött nap, vásárolgatás, házimunka, főzés, dvd készítés jó ötlet lenne...de én szinte mindig anyukámmal megyek vásárolgatni, házimunkában nagyon sokat segítek ezért ez is kilőve, főzni sajnos nem igazán tudom, hogy tudnék-e :D a dvd jó ötlet lenne, de anyukám mostanság "filmfüggő" lett és egy rakás filmet megnézett szabadidejében, ergo elképzelésem sincs, hogy vajon miket nem látott még :s :D
A szokásos orgona csokor persze meg lesz(mire felkel az asztal közepén szokta várni:) ), de szeretnék még valamit.:) esetleg vegyek hozzá bonbont?
16/L
A bonbon jó ötlet :)
Én abban a helyzetben vagyok hogy anyu szülinapja pont most hétvégére esik ahogy az anyák napja is, ezért szülinapjára adok neki raffaellot mert azért él-hal :D hétfőn meg mikor bemegy a munkahelyére egy életnagyságú orchidea várja majd az asztalán amit én csináltam gyöngyökből :D mellette meg egy gyönyörű kis versike amit a neten találtam :D persze az gyöngy orchideáról nem tud semmit így full meglepi lesz neki :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!