Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Anyak napjara szeretnek venni...

Anyak napjara szeretnek venni anyának egy felejthetetlen vm segitseg?

Figyelt kérdés
Anyaknapjara anyunak szeretnek venni egy elfelejthetettlen ajandekott vvagy elfelejthetetlen napott, melyik a jobb otlett..vagy valami máss??? :S elore koszi:)) a valaszokat

#ajándék #anyaknap #napszervezes
2013. ápr. 30. 21:48
 1/8 anonim válasza:

Mi thai masszázsban gondolkozunk a nővéremmel Anyunak és Maminak. Attól függ, meg lesz e hozzá a keret :D Lehet maradunk a virág-csoki kombinációnál :)

Szerintem az együtt töltött nap is jó lenne. Mondjuk elmehetnétek közösen vásárolni, esetleg mozizni, cukiba.

15/L

2013. ápr. 30. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
anyuval sokszor megyunk vasarolni az a baj , hogy tobszor is nagyon faradat anyit dolgozik nem akkarja abba hagyni , azt akarja h nekunk jobb legyen..es arra gondoltam leggalabb anyaknapjan tiszteljem...!:) es koszi h hozzaszoltal :D
2013. ápr. 30. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy, boldog lehet anyukád, hogy ilyen gyereke van.

Tudsz főzni? A legjobb anyák napja egy kényeztető nap lenne. Megfőzöl helyette, elmosogatsz, stb. Tud pihenni is.

Vagy: készíts neki kuponokat, amiket "beválthat". Pl. főzés, mosás, mosogatás, séta a városban, ... Te tudod, anyukád mit szeret. Emellé pedig adj neki orgonát.

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki, az a szereteted.

2013. ápr. 30. 22:45
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm, az otletett, ez teleg jo ottlet!:) :D

anyamnak a szuletes napjara meg egy arany gyurut vettem a zsebpenzembol,akkor lehet h most egy nyaklanc lenne a jó..!:)

2013. ápr. 30. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Es igen tudok, fözni..:D
2013. ápr. 30. 22:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Es meg valami, valaki nem tudna segiteni anyunak szeretnek zongorazni csak nincs anyaknapi kottam , hol tudnam megszerezni?
2013. ápr. 30. 22:54
 7/8 anonim válasza:
szerintem is főzz egy finom ebédet,utána tegyél rendet.délután meg menjetek el sétálni,meg fagyizni egyet.én jobban örülnék egy ilyen anyák napjának majd ha nagy lesz a fiam,mint az aranyláncnak.
2013. máj. 1. 07:33
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm..:) az ottleteket jok..!!:D
2013. máj. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!