Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Anyák napjára nem pofátlanság...

Anyák napjára nem pofátlanság hónaljstiftet venni?

Figyelt kérdés
Haver azzal lepte meg az anyját. Szerintem szégyen, pláne hogy a kinaibe vette, be se csomagolta. Én dramatizálom túl?
2011. nov. 15. 12:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
:) De igen, kivéve, ha a stift díszcsomagolásban van, mondjuk egy habfürdővel, szappannal együtt, amit így "készletben" árulnak. :) Nem tudom, hány éves a haverod, de mondjuk egy kamaszfiútól biztos nem várja el az anyja, hogy jártas legyen az ilyenekben, úgyhogy ha csak a (jó)szándékát nézi, akkor nem sértődik meg rajta. Én egyszer egy hajkefét kaptam fiútól (ő húzta ki a nevem), utána napokig agyaltam, hogy ez célzás volt-e arra, hogy talán mindig kócos vagyok. XDD
2011. nov. 15. 16:52
 12/30 anonim válasza:
Szerintem minden apróságnak lehet örülni, és családja válogatja. Nekem mondjuk ajándékként egy parfüm vagy valamilyen tisztálkodószer rejtett célzásként esik le...
2011. nov. 15. 16:52
 13/30 A kérdező kommentje:
Haverom 32 éves, egyszóval nem kisgyerek. Volt már hogy egy Nancy szappannal "lepte" meg édesanyját...
2011. nov. 15. 18:45
 14/30 anonim ***** válasza:
XD hát, akkor a parfüm az tényleg jobb ötlet lenne.
2011. nov. 16. 11:32
 15/30 anonim válasza:
Sokszor nem az ajàndèk a fontos,hanem a gesztus.
2011. nov. 17. 15:28
 16/30 anonim válasza:
hát becsomagolni becsomagolhatta volna.. ott is működőképes a családi szeretet mint az ország másik pár százezer családjában is úgy tűnik
2011. nov. 18. 09:49
 17/30 anonim válasza:
de az,mert anyád meggondolj hogy olyan buzerátor f*sz vagy akinek nemtetszik a hónaljszaga mégha olyan büdös is hogy elhervadnak a virágok
2011. nov. 19. 15:23
 18/30 anonim válasza:
Ez olyan, mintha arra utalna, hogy büdös az anyja..
2011. nov. 20. 12:52
 19/30 anonim ***** válasza:
Nagy modortalanság bárkinek is tusfürdőt, dezodort venni. Anyák napjára csakis virágot.
2011. nov. 28. 21:12
 20/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nézem a kérdést, és a válaszokat!

nem semmi ajándékok :-)

Az én történetem úgy kezdődött, hogy egy vállalati farsangi bulin vettem 6 tombolát:

3 nyeremény lett belőle:

1.: ingyenes kupon egy elektroterápiás cigi-leszoktató kúrához.

2.: külföldről behozott inhalációs elekromos cigaretta, ami "egészségesebb", mint a rendes cigi.

3.: Hogyan szokjunk le a dohányzásról? (Kovács Gábor Dr.-től)

Mielőtt kihúzták volna a nyertes szelvényt, előtte bemutatták, hogy mit nyer meg a szerencsés.......

Azóta is dohányzom, a cigit eladtam, a könyvet odaadtam a könyvtárnak, a kupont még ott elcseréltem egy vázára, amit hazavittem a feleségemnek...

Amikor elmeséltem neki, miket nyertem , még másnap is röhögőgörcs fogta el, ha rám nézett.

2011. nov. 29. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!