Én vagyok a rossz?
6hetes a kislányunk, így tegnap volt életem első anyáknapja. A páromnak többször jeleztem, hogy jól esne, ha a kicsi nevében tenne/készítene valamit. De még fel sem köszöntött.
Azt mondja, hogy neki én nem vagyok az anyja, majd ha a kicsi nagyobb lesz, akkor majd ő felköszönt.
Tudom, hogy nem én vagyok az anyja, de a kicsi nevében is megtehette volna egy lappal vagy bármivel. Ráadásul jeleztem neki többször is, tehát nem a kisujjából kellett kisz*pkodnia.
A családban minden anyuka kapott egy szál virágot minimum, pedig ott is totyogósok vannak. Valóban én vagyok a hisztis, hogy elvártam volna? Most elégé csalódott vagyok.
Csak szólok, hogy a baba még jövőre sem fog felköszönteni, sőt, két évesen sem igazán. Esetleg épp-hogy-háromévesen, ha a bölcsis néni áldoz rá időt, hogy betanítson valamit a gyerekeknek.gyerekekkel. Viszont tedd magad szabaddá az kiscsoportos (addigra már 4 éves lesz) óvodai anyák napi ünnepségre, ami jellemzően péntek délután szokott lenni.
A férjed meg köszöntse fel az anyját.
A férjed nem ilyen típus. Te választottad. Nálunk egyébként szokás, hogy a kisgyerek nevében az apuka ad egy szál virágot, csokit, akármit, hiszen a kisgyerek még nem tud. Meg nyilván a szülőkön múlik, hogy milyen szokásokat alakítanak ki a gyerekben.
Viszont az durva, hogy sokat célozgattál rá. Lehet, hogy a férjed pont az a típus, aki már csak azért sem teszi meg azt, amit úgy érzi, hogy erőltetnek rá.
Beszéljétek meg, és ha nincs más gond, akkor ezen lépjetek túl. Úgy tűnik, hogy ebben nem egyeztek, de ettől még lehet jó a kapcsolatotok.
Az én férjemet úgy kell leállítani,hogy ne hozzon virágot a gyerekkel (nem szeretem a vágott virágokat és a cserepeseket sem,nekem a virág az a kertbe való).
Elég neveletlen dolog amit csinál, ha neked fontos lenne,de,mint írják,te választottad.
Nem.
Csak párod más.
Én mindig vettem a páromnak valamit pedig nem volt gyerekünk.
De az ő anyukáját mindig köszöntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!