Szívetekben mit éreztek édesanyátok iránt? Felköszöntitek valamivel? Tartjátok a kapcsolatot? Nagymama köszöntése?
Kapcsolódó kérdéseim lennének: apák napja/nagyapák napja(?)
Miért nem találták még fel a testvérek/unokatestvérek és egyéb rokonok napját? Nem lenne érdekes? Nagybácsik/nagynénik?! Stb. stb. stb.
1-es és 2-es: minden jót Nektek!
3-as válaszoló: most már én is csak a temetőbe járhatok ki hozzá. Ez az első olyan anyák napja, amikor kicsikét már nem fáj annyira.
Méghozzá azért csillapodott a tomboló vihar a lelkemben, mert másoktól is kaptam már rengeteg törődést, gondoskodást azóta.
A COVID járvány elzártsága persze erősítette akkor ezt a kiborulást.
Lassan 4 esztendős haláleset.
Én nagyon szeretem az anyukámat, és minden anyák napján kicsit elérzékenyülök, mert nem egyszerű körülmények között lett anya belőle, mégis mindennél jobban ragaszkodott hozzám. Mióta én is anya vagyok, még többet jelent nekem a szeretete. Nyilván nem csak egy nap szeretném kifejezni az iránta érzett szeretetemet az évben, de ha már van ilyen, hát ő igazán megérdemli a köszöntést.
Részvétem, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!