Szerintetek is lehetnének rugalmasabbak az óvónők?
Anyák napja lesz az óvodában, de én pont delutános leszek. Egy kolléganőmmel megbeszéltük, hogy műszakot cserélünk, amot jeleztünk is a vezetőnek. Sajnos ő elfelejtette továbbítani annak, aki a beosztást írja. Tegnap szóltunk neki is, de nem engedi a cserét, mert a kolléganő másnap reggel 6-ra megy. Tudjuk, hogy ennek ellenére meg lehetne oldani, de nem nyitott rá.
Szóltam az óvónőknek, hogy nem tudok ott lenni, amire ment a szájhúzás. Én tudom, hogy a kisfiam rengeteget készült és hogy nagyon várja már, hogy elmondhassa a verset, ezért kértem, hagy mondja el nekem reggel. De azzal jöttek, hogy az csak egy versrészlet és több kisgyerekkel mondja együtt. És hogy reggel nem fogják a gyerekeket miattam behívni hogy külön előadják nekem a műsort, ennyi erővel otthon is elmondhatja nekem a kisfiam és hogy valahogy próbáljam megoldani, mert az sem jó, ha mindenkinek ott lesz az anyukája csak a kisfiamnak nem. Mondtam hogy akkor elhozza apuka az ünnepség előtt. De szerintük az is csalódás a gyereknek, ráadásul hiányozni fog a része a műsorból. És nem értik, hogy nem tudom megoldani. És hiába volt meg az anyák napja időpontja már a szeptemberi szülőin, ha elkeverték a műszakcsere kérelmem.
Ha jól értelmeztem egy közös műsorral készültek, amit akkor tudnak előadni, ha minden gyerek ott van. Szóltak előre szeptemberben. Szerinted akkor hogy kéne? Vagy menjen be minden szülő a saját időpontigényével és adják elő külön mindnek?
Vagy harcold ki a melóban, vagy jelents beteget vagy küldj magad helyett egy nagymamát.
Én csak azt rónám fel az óvónőnek, hogy húzza a száját, hogy nem tudsz ott lenni. Mert nem tudsz, nem nem akarsz. - Inkább pátyolgatniuk kellene a gyerek lelkét, hogy te nem leszel ott, mert tényleg sz*r érzés lesz neki, ezt lássuk be. Meg kell tanulnia, hogy van ilyen. De pl. más szülők is lehetnének a te gyerekekkel egy kicsit kedvesebbek, amikor szerepel, hogy ne legyen annyira elvezve. Apuka meg legyen ott!
Abban, hogy a műsor egy módosított változatát reggel rögtönözzék neked, nincs igazad, a gyereknek délután ugyanolyan csalódás lesz, hogy nem leszel ott. Max. a te lelkednek lenne könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!