Mit adtatok anyukátoknak anyák napjára?
Figyelt kérdés
Ti mit szoktatok adni ilyenkor? Minden évben ugyanazt, vagy mindig mást? Örült neki? Mekkora ajándékot szoktatok ilyenkor adni?2021. máj. 3. 11:14
1/15 anonim válasza:
Egy “mini” kertet adtam neki. Vettem fából hosszabb virágtartót és 6 fajta színes&zöld virágot ültettem bele:) Örült neki. Mivel kreatív személyiség vagyok ezért minden évben valami mással lepem meg őt:D
2/15 anonim válasza:
Én mindig virágot veszek, persze mindig mást.
3/15 anonim válasza:
Én nem adtam semmit.
Nem tartjuk meg az ilyen "kisebb ünnepek"-et.
4/15 anonim válasza:
Szedtem neki orgonát meg vettem valami random szép növényt a kertészetben, és mondtam neki hogy boldog anyák napját.
5/15 anonim válasza:
Idén nem volt alkalmam találkozni vele, úgyhogy csak telefonon köszöntöttem. Máskor csokit és/vagy virágot szoktam adni.
6/15 anonim válasza:
Nem szoktam az ilyen ünnepekkel foglalkozni.
7/15 anonim válasza:
Én semmit sem szoktam ilyenkor adni anyukámnak, mert ő nem szereti ezeket az ünnepeket, szerinte butaság, nem akarja, hogy ünnepeljük. :)
8/15 anonim válasza:
felköszöntöttem, és ennyi. 1200 km van köztünk már vagy másfél éve
10/15 anonim válasza:
Egy üdvözlőlapot festettem és hajtogattam neki egy papír rózsát. Minden évben mást adok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!