Meglátogatjátok idén az anyukátokat Anyák napján most így, hogy kijárási korlátozás van?
Karácsonykor tudtam hazamenni utoljára és most lenne rá lehetőségem, hogy meglepjem és elutazzak hozzá 2 napra.
Nagyon hiányzik, nagyon szeretném látni már...de nem tudom most ebben a helyzetben jó ötlet e...
Nem is akorlátozással van a baj, hanem azzal, hogy őt veszélyezteted. Lehet túl van dramatizálva ez a vírus, de van az a kor ahol igenis minden betegség számít.
Nehéz ez a dolog, de lehet az életét mented meg azzal, ha nem találkoztok.
Ha nem súlyos beteg akkor így megoldható.
Max szájmaszk legyen rajtatok, meg tartsátok a távolságot.
Mi szoktunk menni nagyszülőkhöz vidékre is, természetesen kertben leülünk sok mèterre egymástól, az ajtókat, székeket, stb nem fogdossuk egymás után, és mindezt persze úgy, h mindketten, ők is, mi is szigorúan karanténozunk, nem érintkezünk senkivel, stb.
Ilyen módon szerintem te is meglátogathatod, főleg hogy nagyon fiatal anyukád meg ahogy írod egészséges is...
Azt az elvet követem, hogy persze, vigyázzunk a vírussal, tudjuk hogy veszélyes, de pánikolni, a józan észt elveszíteni hülyeség.
Igen. Ő is fiatal és egészséges.
Anyukád is eléggé messze van még a veszélyeztetett kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!