Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol tudok ilyet csináltatni?

Hol tudok ilyet csináltatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Páromnak szeretnék születésnapjára egyedi autós kulcstartót csináltatni. 1,5 múlva kellene.

Ilyenre gondolok,mint pl. ezen a képen a "Zsuzsa" féle

Kép:

[link]

Láttam, hogy neten lehet rendelni, de nincs olyan ajándékbolt Budapesten a plazakban, ahol tudok csináltatni? Melyik plazaban érdemes nézelődnöm?

Válaszokat előre is köszönöm.

2019. júl. 13. 08:58
 1/3 A kérdező kommentje:
*1,5 hét múlva kellene.
2019. júl. 13. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha kartonból jó, akkor te is simán csinálhatsz. Én pl ilyesmiket szoktam: [link]

Paintben/Gimpben/PowerPointban megszerkeszted a kívánt képet. (ajánlom úgy hogy a háttér legyen fekete, mert a fehér háttéren a papír nagyon kiadja hogy papír) Valahol kinyomtatod. Ráragasztod egy kis darab kartonra. Rendesen formára vágod. Nyomsz rá egy lyukat (körzővel pl), majd lekened átlátszó körömlakkal sorban a két oldalát (ha akarod többször is). Ilyen kis akasztókat lehet hobbiboltban találni, de gondolom egy kis karikát találsz otthon is.

Tipp:

Mikor a kívánt képet csinálod, tükrözd, pixel pontossággal tedd őköt egymás mellé, és csinálj egy vonalat rá pont a 2 kép közti helyen, hogy tudd, hol hajtsd be. (vagy engem is megkérhetsz hogy szerkesszem meg, úgyis ráérek :) )

Kb-re kivágsz egy akkora kartont ami biztos elég lesz a kulcstartónak de nem is túl nagy, s az összehajtott papírt pont a szélére rásimítva ragasztod fel. (hogy a két oldal biztos egybe essen)

Miután a nyomtatott képet felragasztottad a kartonra várj egy kicsit, hogy száradjon a ragasztó, hanem el fon csúszni ahogy vágod.

Ne lógatva szárítsd a körömlakkot, hanem vízszintes felületen.

Sok sikert! :)

2019. júl. 15. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki zsugorfóliával.

Az tartós és te is megrajzolhatod(ill. ebayen van nyomtatható tintasugaras nyomtatóhoz)

2019. júl. 29. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!