Reinkarnációs hipnózist szeretnék csinálni/ csináltatni! Aki már csinált ilyet leírná a tapasztalatait? Illetve hogy ki tudná jól megcsinálni?
Nem inkább regressziós hipnózist?
Csak úgy megkérdeztem... :-D
Én még nem éltem át ilyet, csak a véleményem írnám le. Én azt gondolom, nincs olyan ember jelenleg a Földön, aki az első életét élné, tehát semmiképpen sem pénzkidobás. A Föld nem azon világok egyike, ahol kezdődne a testet öltések sorozata, de mint mindenki láthatja, nem is olyan világok egyike sem, ahol tömegesen elmondható lenne, hogy véget is érne az.
Akinek már volt pozitív tapasztalata, az tudna ajánlatot tenni. Javaslom, ha itt nem jelentkezik olyan, nézz szét az interneten. Olyan szakképzett hipnoterapeutát keress, aki regressziós hipnózist is vállal.
Annyit javasolnék még, hogy puszta kíváncsiságból ne nézz bele előző életedbe / életeidbe. Csak akkor, ha nyomósabb okod van rá. Ha azzal úgy érzed, komolyan segítenél magadnak megérteni egy, a jelen életedben fennálló problémádat.
Ha így van, sok sikert kívánok hozzá.
Nem csak pénzkidobás hanem nagyon pórul járhatsz
Olyan problémákkal térhetsz vissza amivel még sokáig járhatsz szakemberekhez sok 100 ezer forintért.
Amit meg látni fogsz az vagy az előző életed vagy nem.
Megboldogult öreganyám mondogatta mindig hogy jódógukbamá'nemtuggyákhogymicsináljanak!
Ugyan mire emlèkeznèl vissza? XD nem lehetsèges, az már genetikailag kódolódott nem tudsz hozzáfèrni...
Másrèszt te kettő ember jellemèt ès kèpessègeit hordozod magadban neked előző csak sajátod nem volt. Meg miből veszed, hogy ember voltál? XD erre akarsz kidobni pènzt? Inkább add nekem csak úgy. ;)
Szia!
En is akartam regresszios hipnozist, de vegul nem; mert veszelyes, es tenyleg az.
Josnal voltam elozo elet felkutatason, de az nem volt szakerto hozza.
Ha ezt meg nem tudtad: A lelek akkor latja az elozo eleteid , ha kepes feldolgozni azt, tehat nem lathatsz mindent es nem lathatod az egeszet.
En lattam mar az enyem kozul parat. Csodalatos elmeny, de sajat magamtol tortent. Ehez kell egy bizonyos szint, a lelkednek.
Mellesleg ha irsz egy privatot tudok segiteni a problemadban is. Nem biztos hogy karma:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!