Ki milyen gagyi ajándékot kapott karácsonyra? 😂
Mikroszálas polár ágyneműhuzat.
- Utálom ezt az anyagot, a hideg is kiráz tőle
- van hozzá gumis lepedő, ugyanebből az anyagból, amit szintén utálok
- csúnya öreges a mintája is, naaaagy kék és piros kockákkal
Egyszerűen undorító, pedig utánanéztem és nem volt olcsó, vagy 12e lehetett a szett. El nem bírom képzelni, hogy ilyenbe ki bír belefeküdni, bár elmondás szerint akiktől kaptuk.
Nem vagyok nagy igényű, de a mikroszálas polár valami hitvány találmány, nem tudom hova dugjam, hogy ne is lássam, olyan rossz érzésem van tőle, hogy hányok... :(
Egy rokonnal megbeszéltük, hogy elmondjuk egymásnak, mit kérünk. Én kértem tőle egy kulacsot, még a terméktípust is átküldtem, de megmondtam neki, hogyha nincs, akkor más is jó az adott sportüzletből, de min. 750 ml-s legyen.
Erre kaptam tőle 500 ml-set, mert "hát utolsó pillanatban ment el a boltba, sietett, és csak azt találta". Csak épp 500 ml-sem már van, és munkába nagyon nem praktikus nekem, és direkt megmondtam, hogy min 750 ml-s legyen...
ill. a szokásos is megvolt, amikor olyan rokon, aki tudja, hogy nem ehetek cukrot, adja nekem a Milka bonbont...
Én amikor kicsi boltam egy zsugopri rokontól mindig vmi olcsó turkálós ruhát kaptam, ráadásul olyanokat, amiket sosem hordtam, kivéve egy dbot.
Ugyanettől a rokontól minden húsvétra pár szem apró csokitojás mellé adott egy narancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!