Ti vennétek ilyen esetben ajándékot Karácsonyra?
A barátommal másfél hónapja vagyunk együtt, amit egyáltalán nem mondanék sok időnek, sőt, mondhatni ez még mindig az összeszokás és ismerkedés fázisa.
Hazament vidékre 1 hétre a családjához, és eddig le sem esett igazán, hogy mi erről nem beszéltünk, szóba sem került ez az egész ajándékozás dolog.
Ilyen esetben vegyek ajándékot, vagy ne? Mi lenne a helyes? Nem gondolom, hogy 2 nappal - a mait leszámítva - karácsony előtt ezt így konkrétan meg kéne kérdeznem.
Ötlet? Bármit szívesen fogadok!
Ha van valami jó ötleted valami használható apróságra, adj, amúgy nem muszáj.
Én valamikor az elején közöltem, hogy én nem ajándékozom, vegye tudomásul. És tudomásul vette, ő se ad semmit, egyikünk se jó benne. Szeretni azért lehet egymást (s nyitva tartjuk a dolgot arra a kisebb csodára, hogy támad valami ötletünk, illetve én rajzot szoktam tervezni, mert a párom nagyon szeretne illusztrációt az irományaihoz).
A rokonoknak házi készítésű, picit különlegesebb ételneműeket adok, cukormentes marcipánt (cukorbeteg rokon van), kidekorált mézes sütit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!