Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ti vennétek ilyen esetben...

Ti vennétek ilyen esetben ajándékot Karácsonyra?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél hónapja vagyunk együtt, amit egyáltalán nem mondanék sok időnek, sőt, mondhatni ez még mindig az összeszokás és ismerkedés fázisa.

Hazament vidékre 1 hétre a családjához, és eddig le sem esett igazán, hogy mi erről nem beszéltünk, szóba sem került ez az egész ajándékozás dolog.

Ilyen esetben vegyek ajándékot, vagy ne? Mi lenne a helyes? Nem gondolom, hogy 2 nappal - a mait leszámítva - karácsony előtt ezt így konkrétan meg kéne kérdeznem.

Ötlet? Bármit szívesen fogadok!

2018. dec. 21. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél valami csokit, amit megesztek, esetleg főzz egy vacsit, vagy menjetek moziba. Ennél nagyobb beruházást majd jövőre.
2018. dec. 21. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Túl fiatal még a kapcsolat. Tartalékolj be valami apróságot. Ha ő meglep valamivel, tudod viszonozni, ha nem jó lesz neked is.
2018. dec. 21. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van valami jó ötleted valami használható apróságra, adj, amúgy nem muszáj.

Én valamikor az elején közöltem, hogy én nem ajándékozom, vegye tudomásul. És tudomásul vette, ő se ad semmit, egyikünk se jó benne. Szeretni azért lehet egymást (s nyitva tartjuk a dolgot arra a kisebb csodára, hogy támad valami ötletünk, illetve én rajzot szoktam tervezni, mert a párom nagyon szeretne illusztrációt az irományaihoz).

A rokonoknak házi készítésű, picit különlegesebb ételneműeket adok, cukormentes marcipánt (cukorbeteg rokon van), kidekorált mézes sütit...

2018. dec. 21. 18:45
 4/5 anonim válasza:
69%
Igen.
2018. dec. 21. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vennék valami apróságot aminek örülne, nagy költekezésbe biztos nem kezdenék.
2018. dec. 22. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!