A menyem egy 8 darabos késkészletet adott ajándékba, most karácsonykor. Csak nekem undorító ez, vagy tényleg bunkóság?
Ismerem azt a mondást, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát. De azért karácsonyra késkészletet adni ajándékba, meg úgy egyáltalán, szerintem nem oké.
Persze egy késgyűjtőnek, hentesnek, stb. beleférhet, mert egyiknek hobbi, másiknak munkaeszköz. De általában, ti mit gondoltok erről?
Teljesen korrekt ajándék. Kaptam már késeket, örültem neki. Jóminőségű darabok voltak, van helye a konyhámban, pedig túlzott konyhatündér sem vagyok.
A minőségi, hasznos ajándékokkal semmi bajom. Én zokninak is örülni tudok, sokkal inkább mint pl: egy giccses karácsonyi kerámia szirszar...
Semmi baj nincs egy jó kis késkészlettel, hasznos ajándék.
Ha hitvány minőség vagy tudja, hogy semmi szükséged késre, az más, de alapvetően nem értem, mi vele a bajod...
Szerintem szuper ajándék:)
Mit szerettél volna? Ez ellen mi a kifogásod?
Attól függ, milyen a viszonyotok amúgy. Ha amúgy jóban vagytok, ő meg nem babonás, és rólad se tudja, hogy az vagy, akkor nem gáz.
Ha jóban vagytok, és tudja rólad, hogy babonás vagy, akkor csak figyelmetlenség.
Ha meg rosszban vagytok, és tudja rólad, hogy babonás vagy, és direkt vette így, akkor bunkóság. De ha ebben az esetben véletlen adott kést, akkor csak figyelmetlenség.
Személyes véleményem szerint, ha nem is bunkóság, de eléggé stílustalan kést adni karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!