Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vehetnék?...

Milyen ajándékot vehetnék? (karácsonyi céges húzás - titkárnő)

Figyelt kérdés

2 hónapja dolgozok itt, alig ismerek valakit, őt meg pláne nem (külön épület), titkárnő a beosztása, még a szokásait sem ismerem, hogy teázik, vagy kávézik e.. édességet eszik e

Valami normális ajándékot szeretnék, de ötletem sincs...

nyilván nem tusfürdő csomagot szeretnék.

2018. dec. 10. 07:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig a tusfürdő csomag egyáltalán nem rossz. Nyílván ne a dm-be vedd és ne a Dove kategóriában gondolkodj, nőként az ilyesminek mindig baromira örülök.

Ha semleges ajándékot vennél, adj neki egy ajándékutalványt valami női boltba (pl women secret, vagy douglas) de ha ez túl lő a célon, akkor megoldod egy bonbonnal és nem agyalod túl. Egy idegennek kell adnod jelképes karácsonyi ajándékot, nem pedig életed múlik azon, hogy a vágyait teljesítsd... senki nem is várja el.

2018. dec. 10. 09:13
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdezd meg olyan kollégától, aki ismeri.
2018. dec. 10. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Árban van valami keret?

Én ugyanígy voltam, két hónapja kezdtem új multinál, egy harmincas nőt húztam, nem tudtam róla sokat. Vettem egy ír krémlikőrt, örült neki.

2018. dec. 10. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem lehet elmondani ki kit húzott.

Olyan 3000 ft körül gondolkodtam (a főnök 1000ret mondott, de senki nem tartja).

2018. dec. 10. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!