Milyen ajándékot vehetnék? (karácsonyi céges húzás - titkárnő)
2 hónapja dolgozok itt, alig ismerek valakit, őt meg pláne nem (külön épület), titkárnő a beosztása, még a szokásait sem ismerem, hogy teázik, vagy kávézik e.. édességet eszik e
Valami normális ajándékot szeretnék, de ötletem sincs...
nyilván nem tusfürdő csomagot szeretnék.
Szerintem pedig a tusfürdő csomag egyáltalán nem rossz. Nyílván ne a dm-be vedd és ne a Dove kategóriában gondolkodj, nőként az ilyesminek mindig baromira örülök.
Ha semleges ajándékot vennél, adj neki egy ajándékutalványt valami női boltba (pl women secret, vagy douglas) de ha ez túl lő a célon, akkor megoldod egy bonbonnal és nem agyalod túl. Egy idegennek kell adnod jelképes karácsonyi ajándékot, nem pedig életed múlik azon, hogy a vágyait teljesítsd... senki nem is várja el.
Árban van valami keret?
Én ugyanígy voltam, két hónapja kezdtem új multinál, egy harmincas nőt húztam, nem tudtam róla sokat. Vettem egy ír krémlikőrt, örült neki.
Nem lehet elmondani ki kit húzott.
Olyan 3000 ft körül gondolkodtam (a főnök 1000ret mondott, de senki nem tartja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!