Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak egy fiúnak karácsonyra?

Mit adjak egy fiúnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Húztunk a suliban 2 hete, hogy kinek adjuk kariar ajándékot. Egy fiút húztam. Nem nagyon ismerem, de mégsem szeretnék ilyen bögrét, gyertyát adni. Esetleg vannak ötleteitek? Olyan 3000 forint körül kéne ajándék.

2018. dec. 4. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves. Pl autómakett- játékboltokban lehet kapni. Aztán telefontok, vmi gravírozott kulcstartó pl a kedvrnc együttesnevét bele, vagy a saját monogramját. Jó lenne tudni hány éves. Lehetne karácsonyos nyakkendőt (15 felett).
2018. dec. 5. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Toll, csoki , zokni, még több csoki, mogyoró, mandarin, mézes puszedli/mézeskalács, szaloncukor (ne Xy-ízű, hanem Xy-os; mert az ízűben csak aroma van, a valamilyenes-ben pedig az van), kisnaptár és rajzolj bele valamit, vagy írjál bele valami funny idézetet, ami félig bölcs, félig meg vicces akár:), könyv ha akarod, de ha nem tudod , mit szeret és lehet már az a könyv amit vennél már megvan neki; akár esetleg valami utalvány, plüssállat., Tollak azok mindig jól jönnek tényleg egyébként. Kicsi ananászkocka-csoki, kókuszos rúd (van kicsike is), nyalóka, póló vicces felirattal, de hagyj benne egy üzenetet a csomagban, hogy ha nem tetszik, nem kell hordania; akkor pl lehet neki bármilyen kulcstartó. Névreszóló toll akár. Ilyen idézetes bölcsességes kis fa lapka ajándékboltokból. Képeslap amit te készítesz:)
2018. dec. 5. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
*ja meg még mehet pl bele kicsi csomag keksz is pl joreggelt, v tuc; meg gabonapehely pl cini minis meg müzliszelet akár; m and m-s , vagy m&m-s es csokimikulás pl, vagy táblában, vagy szeletben, sport szelet, kapuciner, mars, stb. Zabszelet az is lehet jó, meg ha találsz pl van ilyen zsályás meg eokaliptuszos cukorkák, vitaminnal is vannak, meg pl van még az a feketeribizlis vagy málnás vagy milyen negro, de abbol is van mentolos mézes vagy eokaliptuszos is. A fekete meg a sárga csomagolásút én nem szeretem, nem igazán jön be az ízük, csak pl ha nincs otthon jobb, vagy pl egy mézes cukor a toroknak adott esetben jót tesz.
2018. dec. 5. 23:55
 4/4 anonim válasza:
Egy sportszelet és egy videójáték megteszi szerintem!
2018. dec. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!