Szerintetek milyen ajàndèkot vegyek egy 40èves nèmet nőnek?
Nézd, én ugyan nem vagyok "német nő", de ez a korosztály.
Ha nekem valaki bonboniert meg díszvázát venne, ráadásul hollóházit, nem tudnám, hogy sírjak vagy nevessek.
A 70 éves nagyanyámnak való az ilyesmi, nem egy 40 éves, fiatal nőnek ...
Azt pedig honann tudod, hogy neki tetszik-e a hollóházi, ami azért messze nem egy Herendi, ami objektíve érték, függetlenül a küllemtől?
Miért nem egy magyar, kortárs designer dísztárgyát vagy ékszerét kapja? Nem csak az a magyar, ami ósdi, öreges, hátrafelé mutogató, öreges vagy avittas ...
"Miért nem egy magyar, kortárs designer dísztárgyát vagy ékszerét kapja?"
Mert az legalább annyira ízlés kérdése, hogy tetszik-e neki. Én ebbe a korosztályba tartozom, de a "kortárs magyar designerek" müveinek többbségét borzasztónak találom, illetve ami elvileg tetszene, az sem illik hozzám, a stílusomhoz.
A hollóházi porcelán akkor jó, ha vagy ismered az illetö ízlését nagyjából és ahhoz tudsz választani, vagy valami klasszikusabb stílust választasz, pl ilyesmit:
Vagy Szász Endre tervezte vázák - ezek modernebb jellegüek, nem giccsesek és érdekesek:
A másik - és szerintem legjobb - megoldás lenne, hogy a testvéredet kérdezed meg, ö ugyanis jobban ismeri öt, mint te, jobban be tudja saccolni, mi az, ami tetszik neki.
De bonbonier egy 40éves csajnak?
Ezt nem mondjátok komolyan ...
17
Házi áldás táblácskán gygiccses porfogó annak, aki nem vallásos. A jó ízlésű vallásosoknak is,szerintem azt hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!