Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek milyen ajàndèkot...

CsAnita23 kérdése:

Szerintetek milyen ajàndèkot vegyek egy 40èves nèmet nőnek?

Figyelt kérdés
Tesóm párja. Karàcsonykor hozza haza magyarorszàgra először. Valami tradicionàlis magyar dologra gondoltam ajándèknak. De konkrétan mit?
2018. dec. 7. 19:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) a hollóházi porcelán lesz az ajándék :)
2018. dec. 8. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, én ugyan nem vagyok "német nő", de ez a korosztály.

Ha nekem valaki bonboniert meg díszvázát venne, ráadásul hollóházit, nem tudnám, hogy sírjak vagy nevessek.

A 70 éves nagyanyámnak való az ilyesmi, nem egy 40 éves, fiatal nőnek ...

Azt pedig honann tudod, hogy neki tetszik-e a hollóházi, ami azért messze nem egy Herendi, ami objektíve érték, függetlenül a küllemtől?

Miért nem egy magyar, kortárs designer dísztárgyát vagy ékszerét kapja? Nem csak az a magyar, ami ósdi, öreges, hátrafelé mutogató, öreges vagy avittas ...

2018. dec. 10. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

"Miért nem egy magyar, kortárs designer dísztárgyát vagy ékszerét kapja?"

Mert az legalább annyira ízlés kérdése, hogy tetszik-e neki. Én ebbe a korosztályba tartozom, de a "kortárs magyar designerek" müveinek többbségét borzasztónak találom, illetve ami elvileg tetszene, az sem illik hozzám, a stílusomhoz.

2018. dec. 10. 16:25
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

A hollóházi porcelán akkor jó, ha vagy ismered az illetö ízlését nagyjából és ahhoz tudsz választani, vagy valami klasszikusabb stílust választasz, pl ilyesmit:

[link]

Vagy Szász Endre tervezte vázák - ezek modernebb jellegüek, nem giccsesek és érdekesek:

[link]

[link]

A másik - és szerintem legjobb - megoldás lenne, hogy a testvéredet kérdezed meg, ö ugyanis jobban ismeri öt, mint te, jobban be tudja saccolni, mi az, ami tetszik neki.

2018. dec. 10. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

De bonbonier egy 40éves csajnak?

Ezt nem mondjátok komolyan ...

2018. dec. 10. 16:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mennyi pénz elköltéséről beszélünk?
2018. dec. 10. 19:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Màs lesz az ajàndèk. Tànyèrkèszletet szeretne. Azt megkapja :) meg kalocsai fűszerpaprika. Meg tokaji bor :) ez szerintetek jò lesz? Meg egy házi àldàs magyarul :) ilyen kis táblára ìrva
2018. dec. 11. 09:18
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

17

Házi áldás táblácskán gygiccses porfogó annak, aki nem vallásos. A jó ízlésű vallásosoknak is,szerintem azt hagyd ki.

2018. dec. 11. 09:26
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
Jó lesz.
2018. dec. 11. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!