Névhúzás a munkahelyen, ez kedves gesztus lenne a karácsonyi ajándék mellett?
Munkahelyi névhúzás, úristen, én közölném velük, hogy hagyjanak már. Suliban is épp elég siralmas volt.
Ettől még nekem tök tetszene, ha mindennap kapnék valakitől egy kis csokit vagy festett követ vagy valamit :D Nem mindenki nő fel komoly felnőtté. De ez a titkolózás nem tudom, minek, s inkább akkor lenne jó, ha nagyon jó barátok vagytok és tudod, hogy az ajándékozott vevő az ilyenekre. De ha tudod, hogy szereti az ilyen misztériumot, akár úgy is mehet, ahogy írtad, de ezt így általánosan nem lehet tudni, hogy bejön-e neki.
Előbb utóbb kiderül, hogy ki az angyalka, de szerintem aranyos, és mókás is tud lenni, persze ehhez ismerni kell, hogy a megajándékozott munkatárs is így gondolja, vagy tolakodásnak tartja. Nyilván jó a kollektíva, ha ilyesmire gondolsz.
Megér egy próbát, legfeljebb, ha nem talál megfelelő fogadtatásra, abbahagyod.
Már általánosban is hülyeségnek tartottam ezt a dolgot, munkahelyen érthetetlen. Felnőtt emberek vagytok elvileg, mire jó ez? Nevetséges.
"az iroda ajtajára akasztom" - édes istenem......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!