Fiúk, ti örülnétek egy kötött sálnak karácsonyra, egy friss kapcsolatban?
Szerintem örülne neki! Ez egy olyan kézzel készített ajándék, ami még hasznos is, szóval hajrá!
Sok boldogságot!😉
Még ha nem is tetszene örülnék neki, mivel az én kicsi párom csinálta nekem. :)
Nem hordok ilyesmit és a divat se érdekel mellesleg, de még lehet hordanám is (persze inkàbb itthon, pl hó lapátolasnál. Nem vagyok fázós és számomra teljesen természet ellenes, hogy sál van rajtam, van olyan amibe levegőt is alig kapok)
Ha olyan a stílusa akkor jó ajándék, de ha soha nem hord sálat és nem azért mert nem tellik 3 ezer ft-jába egy sál, hanem utálja mint a férjem pl akkor nem jó ajándék hiába homemade.
Persze biztos felvenné hogy meg ne bántson.
Mást nem lehet kötni? Nem értek hozzá azért kérdezem, pl ágytakarót/plédet a nevetekkel/dátummal?
Úgy fog tenni, mintha örülne neki, de valójában nem a legjobb ajándék, mert utána hordani is "illik", úgy meg már nem biztos, hogy tetszene.
De az nagyon pozitív, hogy csinálni akarsz és nem venni!
Nekem két komoly kapcsolatom volt az életemben. Az egyik 14 évig tartott , a másik 10 éve tart.
Mind a kettőnek kötöttem sálat.:)
Örültek és viselték is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!