Anyukámnak szeretnék venni valamit amire tudok nyomtatni, de mit vegyek?
Az első rendkívül kreatív, és humoros. :D De most vesztem össze egy kérdésemnél ugyanemiatt egy 34 éves, elegáns megjelenésű, modoros hölggyel, aki először bocsánatot kért, majd jól leszidott. Érthetetlen az ellentét. Na mindegy, tehát szégyelld magad, első! :D
Kérdésre a válasz, hogy én például édesapámnak egyedi pólót rendeltem születésnapjára, én névnapomra fényképes egéralátétet kértem, amin szeretteim szerepelnek, de ott a klasszikus, mint bögre (ami mondjuk már anyudnak van), fotógravírozott kulcstartó és nyaklánc, stb. De beírod a google-be, hogy "fényképes ajándékok", mindent kidob, neked csak válogatni kell.
Esetleg (fény)képes párna? Vagy párnahuzat - párnát meg kapsz az IKEJÁban?
Vagy ha valami alkotás, nem olyan bennsőséges fotó, esetleg ilyen bevásárlótáska-szerűség, nem tudom a megfelelő nevét, textil és madzagos - ilyen hobós, indie jellegű kiegészítő mostanság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!