Mit adjak a 75 éves anyukámnak karácsonyra?
Kérd meg a barátnőjét, szomszéd asszonyát, puhatolja ki nála, hogy pl. a szemüvegét nem kellene-e cserélni, vagy a mobilját, esetleg ha van számítógépe, valami hasonló nagyobb értékű műszaki cikk.
Vagy éppen valóban elegendő valami kis csekélység, csoki, egy tálca süti, és persze a vele töltött idő.
Esetleg karácsony előtt elmégy vele a multiba, feltöltitek a hűtőjét, és te állod a számlát... tartós fogyasztási cikkek már valóban nem igazán kellenek ilyen korban...
Csokit nem szereti a sütit meg nagyon ezért mindig van a hűtőjében 3.féle legalább.
Karácsonykor rengeteg helyről fog kapni amúgy is. Akár hányszor sütöttem vihettem haza.☹
Fényképes naptár? Elcsépelt, de az én nagymamám mindig örül neki.
Vagy ilyen szívesség-cetlik. Írsz neki mondjuk 5 kupont, amit a következő évben tetszőlegesen beválthat szívességekre (pl. elmész hozzá beszélgetani, segítesz takarítani, nem tom, vagy amit szeret.) vagyis az idődet és az energiádat ajándékozod neki.
wellness hétvége? kuponnal? elég jó áron vannak
linket nem rakok be mert törlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!