Hogy vegyek úgy ajándékot a szüleimnek ha túl messze vannak a boltok?
6.-os vagyok és nyílván így nem mehetek egyedül boltokba, zsebpénzem van egy kicsi, azzal nincs gond.
Kézzel készített ajándékot tudok nekik csinálni, fogok is, de a márkásabb csokikat és az olyan dolgokat amit egy kisboltban nem lehet kapni, hogy vehetném meg?
Segítsetek kérlek!!
Már kaptál két normális választ.
Sk-nak biztosan örülnek, de ha mást is akarsz, akkor megkéred, hogy vigyenek el mert ajándékot szeretnél venni. Kifizeted és elrakod majd odaadod karácsonykor.
Gondolom számítanak rá, hogy kapnak vmit. Szóval megkérheted, hogy vigyenek el. Nincs ebben semmi. Régebben én is úgy vásároltam, hogy apukám elvitt. S egy megbeszélt időben találkoztunk (eddig ő is vásárolt anyukámnak). Ezen kívül még más rokon, szomszéd jöhet szóba, akivel elendegnek.
De azt sem ártana tudni, mi a messze neked, merre laksz, mit takar a márkásabb csoki. Mert neked egyértelmű, de nekünk mást-mást jelentenek ezek a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!