Lânyként mit vegyek a bátyáimnak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jóba velük, és nem tudom már most, hogy karácsonyra mit vegyek nekik, az ilyen spray, arcszesz és ehhez hasonlókat már eljátszottam...
Nem akarok sokat szánni rájuk, mert tényleg nem vagyunk túl jóban, plussz én sulizok, így pénzem sincs sok ahhoz. Max. Olyan 4ezerre gondoltam.
2018. nov. 2. 21:26
1/3 anonim válasza:
Nutella, chips, vmi kaja amit szeretnek? Én nem szoktam olyannak ajándékozni, akivel nem vagyok jóba.(max 1 tábla csokit vagy ilyesmit)
2/3 anonim válasza:
Csak tipp, néha a KIK-ben lehet találni szép pulcsikat, pólókat leárazva 630Ft-ért. :) Nem költesz így sokat, viszont nagyon szép ajándék. És akárhányszor felveszik, eszükbe fogsz jutni. :)
3/3 anonim válasza:
Pedig a spray, arcszesz nem rossz. Ha nyavalyognak, akkor mondhatod, hogy a tavalyinak már el kellett fogynia:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!