Mit vegyek a főnökömnek szülinapjára?
Nem puncsolni akarok, ő is vett nekem egy elég komoly ajándékot (cipő, ami részben a munkához is tartozik, mert javítja a megjelenést, de nem ez a lényeg)
50+ éves nőről van szó.
Nyilván én a fizetésemhez mérten kisebb dolgot vennék neki, de azért nagyobbat mint mondjuk egy tábla csoki.
Nincs ötletem, mert nincs kimondottan hobbija. Illetve mi nem azt beszéljük. Bármi ötletet szívesen meghallgatok :)
Nálunk van party kellekes bolt ott kapni jópofa dolgokat.
Legjobb főnök újság,pohár
Vicces feliratú tusfurdo
Vicces feliratú persely/labtorlo
Feles poharak rengeteg tenyeg jópofa dolog van . Nézz szét interneten ilyenek után, vagy nem tudom merre laksz ott nincs e valami ilyen bolt.
Ha te egy személyesebb kapcsolatba vagy vele, pl takarítasz nála, vagy közvetlen együtt dolgoztok, akkor szokott a fönök a beosztottnak is valamit venni.
Neked akkor lehet ilyet tenni, ha hivatalos vagy egy partira. Ha csak megakarod mutatni, hogy nem felejtetted el akkor egy virágot és tényleg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!