Barátomnak szülinapjára egy pulcsi szerintetek jó ötlet?
2 hónapja vagyunk együtt. Arra gondoltam, hogy most úgy is jön a hideg és vennék neki egy pulcsit. Csak nem tudom,hogy ez jó ötlet -e. Szerintetek?
20L21F
De egyszerűen nem tudom mit adhatnék neki. Ő már sokszor meglepett engem,pedig még szülinapom sem volt. Én viszont süti sütésen kívül mást nem adtam még neki.
Egy egyszerű, egyszínű sötét kék cipzáros pulcsit adok neki. Belülről picit bolyhos, meleg az anyaga, még én is szívesen hordanám S-es méretben, ha fázom és laza szeretnék lenni. Remélem tetszeni fog neki.
Igen, meg úgy ez a szín szerintem illene hozzá.
Igen én is gondolkoztam mit kellene adni neki.
Egy csokit meg egy szerelmes levelet?
Egy bögrét? Egy kulcstartót? Egy spray-t? Tusfürdővel?
Igazából már csak abban reménykedem, hogy a méret jó lesz rá. :D
Remélem nem gondolja majd hogy túl korai, hogy pulcsit adok:)
De ő is annyi helyre elvitt engem. Sok helyen kirándultunk. Meghívott sokszor enni hambit vagy palacsintázni. Mikor volt nyaralni hozott nekem egy köves nyakláncot.
Adott nekem egy futós órát, mert vett magának egy másikat. Sokszor meglep virággal is.
Pedig sosem kérem, sőt már zavarbaejtő nagyon nekem.
Úgyhogy úgy gondoltam megérdemli, szeretetből adom. Csak tetszen neki és legyen jó rá. :D :)
Van olyan rovid ujjúja amihez illene sztem. :)
Ez ezerszer jobb ötlet, mint a bögre, kulcstartó, stb.
Szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!