Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ha nem tudok elmenni egy...

Ha nem tudok elmenni egy szülinapra, potolnek az ajándékba?

Figyelt kérdés
Van egy új baráti társaságom ,a baratom által kerültem be és 2 srác egyszerre tartja a szülinapját. Mindketten 18 évesek lesznek. Nem vagyunk közeli viszonyban,és nem tudok ott lenni a bulin mert külföldön leszek,de az egyiknek pótolok az ajándékába, akkor úgy illik ,hogy a másiknak is,Nem? Persze nem vagyunk olyan nagyon jóban, magamtól nem vennék ajándékot, mégis szerintem illetlenség lenne ha kivételt tennék közöttük. Vélemények?

2018. júl. 4. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kivételt tenni valóban illetlen lenne, de ha rövid és nem túl mély az ismeretség, én nem vennék ajándékot (gondold át, hogy ők vennének neked?). Köszöntsd fel mindkettőt és ennyi.
2018. júl. 4. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is vagy mindkettőnek vegyél, vagy egyiknek se, de ne tegyél kivételt.
2018. júl. 5. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyel köztük különbseget, plane, ha együtt tartják. Eleg furcsán "venné ki magát".
2018. júl. 8. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!