Elsősorban nőkhöz szólnék! Ti mit szoktatok adni ajándékba (névnapra, szülinapra) a párotoknak?
mi öt éve vagyunk együtt, én mindig valami jó kis ruhadarabot vettem neki - mivel szeret öltözködni, de utál vásárolni.
már az első szülinapjára is (akkor 1 hónaposak voltunk) :)
elvittem egy pólóját, az volt a mérce, mert tudom ugyan a méretét, de azért biztos, ami biztos.
nagyon finnyás, de tudom, mi az, ami tetszik neki, eddig nem nyúltam mellé.
nem márkamániás, de azért nem kínaiban veszem neki, pl. retro polót (akcióban 3-4eFt, vagy Newyorker, H&M ... 2ezer körül)
szerintem pasiknál a poló mindig jól jön. még ha öltönyös típus is :)
névnapot nem nagyon "ünnepeljük" ilyenkor veszek neki dezodort és tusfürdőt (str8 fehér pl.), mert ezeket hetente elpacsmagolja :)
Amire szüksége van, vagy pont olyat, amiről tudom, hogy örülne, de magának nem venné meg.
Nem mindig az ára dönt, kapott már antikváriumból pár száz forintos könyvet, mert tudtam, hogy egy ültő helyében ki fogja olvasni, de drága whiskeyt is, mert tudtam, hogy vágyik rá, de nem venné meg magának. Szerencsém van, mert szeret főzni, ping-pongozni, focizni, olvasni, így van hová nyúlnom.
Köszönöm mindenkinek ez eddigi válaszokat! :)
Várom még továbbra is a véleményeket! :)
Egyébként igaz a mondás, férfiakhoz hasukon keresztül vezet az út, vagy egy arasszal lentebb! :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!