Elsősorban nőkhöz szólnék! Ti mit szoktatok adni ajándékba (névnapra, szülinapra) a párotoknak?
Figyelt kérdés
Esetleg férfiak, ti minek örülnétek?2014. jún. 16. 12:10
11/16 anonim válasza:
10vagyok
azt lehagytam,hogy azért mindig odacsempészek neki egy kis meglepi csokit amiről nem tud :) de azt tudja h vmi kis meglepi tuti lesz :)
12/16 anonim válasza:
Könyvet, parfümöt, ruhát is, de azt vele vettem meg, nem szereti, ha más választja ki. Órát is kapott tavaly, azt is együtt néztük ki, így tényleg olyan van neki, ami tetszik.
Szülinapra tortát, volt, hogy én sütöttem, volt, hogy cukrászdait.
13/16 anonim válasza:
én most névnapjára VIP moziba tervezem elvinni.
Szülinapjára forgós széket kért, mert a régi tönkrement, igaz azt felesben vettük meg.
14/16 anonim válasza:
Én pólót csináltattam neki, kedvenc sorozat, vagy épp banda logójával.. :)
15/16 anonim válasza:
Én mindig arra törekszem,hogy olyan ajándékot adjak amivel ki tudom fejezni az iránta érzett szeretetemet.
16/16 anonim válasza:
Vacsora az alap. Ezen kívül kosármeccsre, koncertre jegy, cd, bakelit, PS-cucc, ruha, parfüm, számítógépes cuccok, volt már meglepetés utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!