Lányok ti mit vennétek a párotoknak szülinapjára?
uram isten :D kedves utolso, felhuztad az agyam nagyon. egyaltalan nem varok el semmilyen virágot meg édességet sem, és képzeld el, a verset tőlem úgy rendelték :D ezt egyik legjobb baratom kerte tolem és ő amugy még csokit is kapott mellé de az olyan személytelen, ezért írtam verset is hozzá...
1. meg szoktam ajándékot venni szülinapokra , egyik haverom szülinapjára én vittem a tortát, 3000 forint volt vagy mennyi és senki nem adott bele semmit, mégis így volt jól mert ő ezt kapta akkor. A "kis megúszós" verseket pedig a barátaim, ismerőseim ""rendelik" tőlem mert jókat írok szerintük:D de az én k#rva anyámat h másoknak tetszenek a verseim komolyan. Legjobb barátnőmnek is vettem pillecukrot meg körömlakkot, a verseket akkor szoktam alkalmazni ha 1. nem vagyok olyan nagyon joban az illetovel, de adni akarok neki valamit 2. tudom h tetszene neki, 3. vagy mind a kettő egyszerre, de gyakran mást is kap az illető pl. a fenti csokis eset is.
Azért mondtam a verset mert 1. nem ismerjük az illető párját, 2. a lány már minden jó, és nem csillagászati árú (pl. Porsche) tárgyi ajándékötletet ellőtt kb, így nem marad más.
2. Egyáltalán nem várok el semmilyen ajándékot sőt, idén én mondtam barátaimnak h SEMMIT ne szervezzenek a szülinapomra. Virágot sosem kaptam még, nem is akarok mert mi az mar h azért hal meg egy virág h én boldog legyek, és néznem kell ahogy elszárad. Én lennék a legboldodgabb ha egyszer csoki meg egyeb unalmas szemelytelen cuccok helyett verset kapnék valakitől. De ez sosem fog bekövetkezni.
3. Mondd meg mikor van a szülinapod, és neked veszek egy orias oreos milkat :D meg el is küldöm neked postan h lasd, kivel van dolgod pff és nem vagyok olyan soher mint amilyennek gondolsz a gyökér, támadó gondolkodásmódoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!