Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot adjak szülina...

Milyen ajándékot adjak szülinapjára a barátomnak<3?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy milyen ajándékot adjak a barátom szülinapjára? 13 éves lesz.Nagyon szeret horgászni és moziba járni :D (Bár mondjuk tuti azt fogjátok mondani vegyek mozi jegyet) Na szóval mi lehetne? A vicces dolgokat is szereti.

2018. márc. 17. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szeretet nyelve? Nekem az együtt töltött minőségi idő. Ezért arra gondolok, hogy egy páros bérletet valami filmklubba ilyen esetben nagyon jól esne.

Vicces dolgok - akkor egy jó színdarabra közös belépő, vagy akár egy standup comedy-re.

Amúgy 13 évesen lehet ezek túl nagy ajándékok, 20 éve nem voltam 13 éves, nem tudom minek örültem volna akkor, de egy szervezett meglepetés bulinak biztos, amit valahol közösen tartunk haverokkal együtt.

2018. márc. 17. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a barátomtól egy ugyanolyan pólót kaptam mint neki van. Majd nagyot fognak nézni, ha ugyanolyan pólónk lesz! :D
2018. márc. 17. 23:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a gyors válaszokat.Amúgy tényleg el fogunk menni moziba,szóval az jó,de valami kézzel fogható ajándékot szeretnék.És hát ugyan olyan polót..Nem is tudom. :D
2018. márc. 18. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 19. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
2018. márc. 19. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csak ez a ket dolog érdekli igazán, akkor sok lehetőség nincs a mozin kívül. Esetleg valami "pecás" cucc, napijegy egy halastóhoz, ilyesmi.
2018. márc. 20. 02:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.Sokat segítenek.☺
2018. márc. 20. 06:18
 8/8 anonim válasza:

óvszert.

13 éves omg...

2018. júl. 2. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!