Mit adjak Páromnak Névnapjára?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Csináltattam neki egy fa táblácskátamibe bele van éhezve hogy Boldog Névnapot és egy közös kép van rá téve.
1,5 éve vagyunk együtt. Szerintetek ez mellé még adják valamit?
Sürgős. Köszi a válaszokat!!:)
#névnap #szerelemnek
2018. jún. 27. 11:14
1/6 anonim válasza:
Ez elég lesz. "bele van éhezve" - jó, jó tudom, autokorrekt, de talán menjetek el egy jó kis étterembe vacsorázni.
2/6 anonim válasza:
Megsütheted a kedvenc süteményét, vagy egy szépen feldíszített muffint.
3/6 anonim válasza:
szerintem minden ajandek tulzas nevnapra, de ha mar ti ajandekoztok, akkor ez igy pont eleg, nem kell melle mas. Bar en jobban orulnek a helyeben egy vacsinak csokival.
4/6 anonim válasza:
Reggel 2 puszit, napközben valami kedvességet, amiről te jutsz eszébe és nem mindennapi (egy kedves üzenet egy papírra írva, amit napközben talál meg), este egy hátmasszázst.
5/6 anonim válasza:
Csinálhatnál egy finom vacsit, vagy sütit.
6/6 anonim válasza:
Szerintem, névnapra, tökéletes ajandék ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!