Esküvőn a menyasszonytáncba mennyit "illik" dobni? Más ajándékot nem kapnak és nem rokon vagyok, csak barátnő.
Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 07:41
11/14 De La Cruse válasza:
2-300 000 körül már jó szerintem.
12/14 noncsika0513 válasza:
Szia,a kérdés az volt mennyit ILLIK ADNI?! Én rendezvényszervező, illem és etika tanácsadó vagyok, és volt már előttem elhangzott jó válasz, IGEN A VACSORA ÁRÁT ILLIK ADNI, HA PONTOSABBAT SZERETNÉL 10.000 Ft-ot ILLIK, akkor is ha nem értünk egyet ezzel, újabban a köszönéssel sem ért egyet mindenki hiszen nem alkalmazza, még is ILLENE :)
13/14 anonim válasza:
Ha nem vagy csöves legalább egy tízest bedobhatsz.
14/14 anonim válasza:
Fogsz tancolni a baratnoddel? Mert ugye a mennyasszonyi tancot kerded. A mennyasszony 1-2 perces par lepesert szoktak fizetni es altalaban a ferfiak. En ajandekot vagy boritekot adnek, 10 ezret, de mivel tuti nem tancoltatnek meg egy mennyasszonyt no letemre, nem is fizetnek a semmiert 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!